PARHAAN LOUNAAN SAA MANSESSA TÄNÄÄN TÄÄLTÄ

Eilen oli päivänselvää, että lounasta haetaan kotiin perinteisiltä Tampereen Kalamarkkinoilta. Tässä herkullisen tuoksuisessa tapahtumassa Laukontorilla olen käynyt jo vuosien, miltei vuosikymmenien ajan. Keväisin ja syksyisin järjestettävät markkinat kokoavat herkuttelijat yhteen ja muikkurove jos toinenkin on tullut markkinoilla popsittua kitusiin valkosipulikastikkeen kera.

Suuntasin siis muikut mielessäni markkinahumuun ja päätin valita täysin fiilispohjalta sen, mistä kojusta tällä kertaa nappaan takeawayt mukaani.

Nordic Gourmet’n Kalaravintolan iloinen palvelu valloitti sydämeni välittömästi ja menu sai kuolan valumaan suunpielistä jo sitä lukiessa. Matille nappasin matkaani Kala-Specialin, joka sisälsi niin lohta, siikaa, muikkuja, perunaa kuin kasviksiakin ja itse päätin testata Aurajuustolohiateriaa. Tällä kojulla riitti vipinää ja kuulin yhdestä jos toisestakin suusta kehuja herkkuannosten popsijoilta.

Ja kehujen arvoinen tämä paikka todella oli! Annokset säilyivät lämpiminä kotiin asti ja molempien annokset vetivät meidät aivan sanattomiksi. Hyvää oli. Todella hyvää. Kalamarkkinoille ehtii vielä tänään sunnuntaina, joten kipin kapin ostoksille. Norppa antaa Kalaravintolalle suosituksensa!

enkku2-1-1

Fishmarket, held here in Tampere, is a must-see. Yesterday we went to get some lunch from Laukontori and these meals from Kalaravintola were soooooo gooood. Ten points!


Posted in and tagged , by NOORA.