PAPIIDIPAADI

IMG_7729 IMG_7720

Reilu kymmenen vuotta sitten sydämeni särkyi, kun Antti Tuisku tipahti Idolsista pois juuri ennen finaalia. Muistan kuinka äitini lohdutteli minua tuolloin ja totesi, että ”suotta siinä nyyhkyttelet, tuosta pojasta kuullaan vielä”. Jälleen kerran äiti oli oikeassa. Kaveriporukan kesken kiersimme tuolloin jo keikalta toiselle, metsästimme keikkojen jälkeen nimikirjoituksia ja aina juhlapäivien tullen, lahjoimme toisiamme tämänkaltaisilla, tuiskuttajille sopivilla lahjoilla. Huuma kuitenkin syystä tai toisesta laimeni vuosien varrella ja fanituotteet arkistoitiin vinttiin.

Pari vuotta sitten Tuisku esiintyi Särkänniemessä ja tuolloin eksyin paikalle vähän sattumalta. Porukkaa oli paikalla melko vähän, mutta Antti tuiskutteli täysiä menemään. Kirjoitin tuosta keikasta blogiinkin postauksen, ja myönnän fiilistelleeni kovasti sitä, että Tuisku jakoi kirjoitukseni jopa FB-ryhmässään.

Viime vuoden joulukuussa Tampere talon penkissä istuessani tajusin kuinka suosittu Tuisku taas onkaan. Huuma ja fanitus hipoi kattoja ja Antti Tuisku 2.0 oli aivan liekeissä. Viime viikolla sain taas aihetta hykertelyyn, kun bongasin Tuiskusta juurikin tuolta samaiselta Tampere talon keikalta ottamani kuvan, joka oli päätynyt Suurin Fani-sinkun kuvakollaasiin.

IMG_7670 IMG_7676

Ja voihan pojat! Iina oli onnistunut ostamaan meille Antti Tuiskun Peto Shown Golden Circle-liput ja vähän jopa omaksikin yllätykseksemme, päädyimme eturiviin. Bloggaajamimmit lähtivät liikenteeseen ilman kameroita, koska emme olleet varmoja siitä saisiko keikalla kuvailla. Olo oli hieman outo, kun nenän edessä pomppii Suomen kirkkain poptähti ja kännykkäräpsyt saivat lähinnä kiukkuisiksi. Mutta toisaalta, tulipahan nautittua bileistä, laulettua, tanssittua ja fiilisteltyä. Välillä tekee hyvää katsella maailmaa muutenkin kuin linssin läpi.

Pari suht onnistunutta keikkakuvaa halusin kuitenkin jakaa kanssanne täällä bloginkin puolella. Tuisku oli vauhdissa ja täpötäysi Hartwall Arena eli joka hetkessä mukana. Paikalla oli faneja pikkutuiskuttajista vähän varttuneempiin petoihin ja kaksituntinen vierähti ohi silmänräpäyksessä.

Leikekirjoja tämä fani tuskin enää alkaa askarrella, mutta pakko myöntää, että Tuiskua on mahdoton olla fanittamatta. Ja okei, okei, okei, sen verran panostin keikka-asuunkin, että kävin ostamassa pöksyt Antti Tuisku by Seppälä-mallistosta. Tuiskutus jatkuu siis vielä illalla asukuvien myötä.

IMG_7718 IMG_7671

Kuuluiko peto myös sinun viikonloppuusi?

enkku2-1-1

Antti Tuisku @ Hartwall Arena | 24th of April 2016. Peto Show was unbelievable and 12 000 fans can’t be wrong, this man is the brightest popstar in Finland at the moment.


Posted in and tagged by NOORA.