SYYSNURKKAUS SISUSTETTU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Minulle koti on aivan valtavan tärkeä paikka. Rakastan nykyistä asuntoamme. Sen lisäksi, että sijainti ja koko täyttävät vaatimuksemme, tämä paikka myös tuntuu kodilta. Täällä on hyvä olla.

Kodin sisustaminen omannäköiseksi on aina ollut minulle tärkeä juttu. Olenko muistanut ikinä kertoa, että ensimmäisessä pienessä yksiössäni minulla oli peräti kolme kattokruunua ja kattilatkin olivat vaaleanpunaisia? Sisustamisessa en olekaan juuri koskaan seurannut vallitsevia trendejä, vaan sisustuspäätökset on tehty sen mukaan, mitkä ratkaisut ovat eniten meidännäköisiämme. Matti on antanut minulle täysin vapaat kädet sisustaa huoneistoamme, mutta sisustusvalinnoissa olen ottanut myös hänet huomioon. Ikkunassa olevassa Vallilan verhossa hulmuaa viljapelto maajussini vuoksi ja seinällä komeilee Barcelonan kartta vain ja ainoastaan siksi, että Matti on intohimoinen FC Barcelonan kannattaja. Myönnän, näitä sisustusratkaisuja voisi kutsua myös kompromisseiksi, sillä futisjoukkuueen joukkuekuvaa en ihan heti näkisi kuitenkaan seinällämme.

Eniten vietämme kotona aikaa olohuoneessa, josta on suora yhteys myös työhuoneeseemme. Viime viikolla oli aika vaihtaa olohuoneen sisustusratkaisuja uusiin ja päivittää samalla myös hieman tekstiilejä. Yhteistyön kautta löysin myös viimein olohuoneeseemme sen oikean sohvapöydän.

* Sohvapöytä, maljakko, kukkaviltti, kukkatyyny, vaaleanpunainen tyyny ja jalallinen ruukku saatu blogin kautta/ Hemtex.

Sain valita yhteistyön myötä kotiimme ihania syysuutuuksia Hemtexin valikoimasta ja ilokseni voin ilmoittaa myös teille, että Hemtexin upea pop-up myymälä on avannut juuri ovensa Ratinan Kauppakeskuksessa (auki ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su 12-17) ja myymälä on auki tammikuun loppuun asti. Mainitsemalla kassalla koodin ”Noora” ostoksia tehdessäsi Ratinan Hemtex pop-upissa saat normaalihintaisista tuotteista -25%:n alennuksen 11.11. asti. Jos siis ihastuit esimerkiksi tuohon kultajaloilla varustettuun maljakkoon yhtä palavasti kuin minä, se kannattaa käydä hankkimassa myymälästä välittömästi itselleen!

Kulta on yksi olohuoneemme sisustussävyistä ja Hemtexin valikoimassa oli paljon tuotteita, jotka hehkuivat kultaisina. Täydellinen sohvapöytä on olohuoneemme uusi katseenvangitsija ja sen rinnalle saimme ihastuttavan lasimaljakon ja jalallisen kultaisen ruukun. Tekstiileissä hehkuvat syksyisemmät sävyt kuitenkin niin, että sisustuksemme pääväriä vaaleanpunaista, löytyy niistä paljon. Minulle on nimittäin tärkeää, että kokonaisuus pysyy harmonisena ja selkeänä, ja pehmeän roosan sävy on juuri nyt suosikkini.

Odotan jo tulevaa viikonloppua, kun vihdoin ehdin hengähtää hetkeksi, valita kirjahyllystä kirjan ja uppoutua tuon kukkaniityn alle lueskelemaan. Kaikessa rauhassa. Sohvapöydälle asetan kulhollisen irtokarkkeja sekä kupillisen kahvia ja olen vain. Toivun viikon mukanaan tuomasta surusta ja kuuntelen ikkunan takana ropisevaa syyssadetta. En avaa tv:tä tai laita Spotifyta pauhaamaan.

Eikö näytäkin siltä, että syysnurkkani on täydellinen yllä olevan suunnitelmani toteuttamista ajatellen?


Posted in lifestyle and tagged , , , by NOORA.