TILANNE HALLUSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

 

Kaupallinen yhteistyö: Vuokkoset & Suomen Blogimedia

Kun kalenterin rivit täyttyvät päivä toisensa jälkeen tapaamisista, menoista, valokuvauskeikoista, blogitapahtumista ja muista työtehtävistä, on elämä toisinaan melkoista tasapainottelua, säätämistä ja järjestelyä. Jos tuo tarkoin suunniteltu pakka sitten kuitenkin menee syystä tai toisesta sekaisin, takataskussa täytyy aina olla luotettava varasuunnitelma B paikkaamassa tai pelastamassa tilannetta. Parhaisiin tuloksiin pääseminen vaatii sitä, että tukiverkosto toimii ja tekemiinsä valintoihin voi luottaa. Hektisen arjen keskellä yllättäviäkin tilanteita väistämättä osuu kuitenkin eteen. Juuri sillä hetkellä, kun sitä vähiten toivoisi, iskee flunssa takavasemmalta tai bussi jättää saapumatta pysäkille. Tai sitten, kesken ohjelmaa täyteen tupatun päivän, onkin se viikko kuukaudesta.

Päivän ohjelma ei saa suistua raiteiltaan yllättävän tilanteen vuoksi. Tällöin mukaan kuvioihin astelee iholle ja luonnolle hellä Vuokkoset; ainoa suomalainen kuukautissuojien valmistaja.


Harva naisista tietää kuukausittain kellontarkasti milloin kuukautiset alkavat. Tilanteisiin pitää siis osata varautua. Valitako valkoisten farkkujen sijaan jalkaan tummat verkkarit? Skipatako ystävän kanssa sovitut uintitreffit?  Löytyyhän laukusta nyt varmasti särkylääke mahakipua varten? Reilun viidentoista vuoden aikana ovat kuukautiset tulleet aiheena toki tutuksi, mutta edelleen koen niiden olevan monelle myös hieman arka aihe. Muistan kuinka yläasteikäisenä kaatuneesta repusta lattialle lennähtänyt sidepakkaus saattoi vetää posket punaisiksi, mutta harvemmin kuukautisista keskustellaan ääneen tämänkään ikäisenä. Joku tuttavistani kertoi kerran häpeävänsä siteen vaihtamista yleisessä vessassa sen vuoksi, että siteen irrottaminen suojapaperistaan on niin äänekästä. Tapanani on viedä side- tai tamponipaketti työpaikkani pukuhuoneeseen hätätilanteita varten ja laittaa päälle lappu ”Saa käyttää! Terkuin, Noora”. Kerta toisensa jälkeen paketti vähin äänin tyhjenee. Ja hyvä niin, on ilo olla avuksi aina, kun siihen on mahdollisuus. Numeroa asiasta ei kuitenkaan puolin tai toisin tehdä.

Kun kuukautiset sitten saapuvat kuukausi toisensa jälkeen sekottamaan omalla tavallaan arkea, tilannetta helpottaa se, että kylppärin kaapissa odottaa joukko luotettavia apuvälineitä tilanteen haltuun ottamiseksi. Itselläni ei ole kuukautisten aikana aikaa, mahdollisuutta tai edes tahtoa miettiä asujani tai menojani niin, että päätökset tehtäisiin kuukautiset edellä. Haluan uskaltaa pukea päälleni ne valkoiset farkut tai käydä uimassa sovitusti kaverini kanssa. Arvostan toki tässäkin asiassa tuotteiden kotimaisuutta ja vastuullisuutta, mutta ennen kaikkea oleellisia seikkoja ovat tuotteen varmuus ja käyttömukavuus. En halua murehtia ”ylimääräisistä” asioista kun olo muutenkin on tukala ja tekemistä riittää. Omalla kohdallani kuukautiset tuovat nimittäin mukanaan melkoisia jomotuksia ja päänsärkyjä muutenkin, joten sidehyllyllä valinta kohdistuu luotettavaan alan ammattilaiseen. Näissä asioissa haluan tehdä varmoja valintoja. Koska tiedän, että omiin kipuihini auttaa parhaiten liikunta ja lämpö, haluan urheilla ja luottaa siihen, että kuukautistenkin aikana se onnistuu. Kuinka turhaa olisikaan jättää lenkki tekemättä sen vuoksi, että pelkää ohivuotoja jos tietää, että liikunnan jälkeen olo ja kivut helpottavat. Tällöin käyttöön valitaan side, jota käyttäessä pelko on turha.

Vuokkosten kattavasta valikoimasta löytyvät onneksi sopivat siteet ja tamponit jokaiselle naiselle, jokaiselle kierron päivälle. Tilanne pysyy siis hallussa, vaikka kuukautiset osuisivatkin vuoden kiireisimpään ajankohtaan. Voit luottaa laatuun, olla varma tuotteen käyttömukavuudesta ja suojasta, parhaimmillaan voit jopa unohtaa koko asian olemassaolon. Koska kuukautiset seuraavat naisen matkassa mukana kymmenien vuosien ajan, elämää helpottaa luottotuotteiden löytäminen. Voit aloittaa omaan luottobrändiini tutustumisen tilaamalla ilmaisen näytepakkauksen.

 


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.