NOORA HEARTS NYX

curiousnoora1

En tiedä kuinka aloittaisin tämän postauksen, sillä mieleni tekisi lähinnä heitellä kärrynpyöriä, kiljua riemusta ja käydä samantien Sokoksella täydentämässä meikkipussiini lisää NYXin tuotteita. Olen rakastunut!

Vasta toissapäivänä tein kunnolla tuttavuutta tämän Suomeen rantautuneen merkin kanssa ja olen jo kahden tuotetestailupäivän jälkeen aivan myyty. En todellakaan osannut odottaa, että rakastun tuotteisiin näin palavasti. Siksi halusinkin tulla päivän meikin myötä esittelemään torstaina NYXin lanseerausbileistä hankkimiani tuotteita. Postauksen tapahtumasta voit käydä tsekkaamassa täältä!

Kuten eilen kerroinkin, ostin tapahtumasta itselleni Wonder Pencilin (n. 6 euroa), jolla voi tehdä kirjaimellisesti pieniä ihmeitä ilmeelleen. Sitä voi käyttää katseen kirkastajana silmämeikissä, peittää kasvoilta pieniä virheitä tai jopa muhkeuttaa hieman hymyhuulia. Kynän lisäksi ostin tuon Contour & Highlight-paletin (n. 26 euroa), jota olen nyt pariin kertaa testannut. En ole uskaltanut vielä tehdä kovin selkeitä tai näyttäviä varjostuksia, mutta eritoten tuo vaalea helmiäissävy sopii todella kauniisti heleyttämään kasvoja. Ehkäpä rohkenen seuraavaksi testailemaan vielä voimakkaampia varjostuksia. Tosin tälläinen luonnollinen look on ehkä enemmän se minun juttuni.

Saimme tapahtumasta mukaamme myös ihanat goodiebagit. Kassin pohjalta löytyi tuo meikin kiinnittävä supersuihke, jonka avulla meikki kesti hurjan hyvänä sateisesta kelistä huolimatta jopa ulkoillessa. Lahjakassista löytyi myös näppärän oloinen sivellin ja huulipuna, jota aluksi arkailin hieman testailla. Soft Matte Lip Creamiin oli kuitenkin lopulta todella vaikea olla ihastumatta. Sävy Copenhagen on yksi NYXin myydyimmästä sävyistä, enkä ihmettele sitä ollenkaan. Tämä mattapuna on todella kaunis huulilla!

NYX-huuma on siis tällä suunnalla valloillaan, ja meikkipussi taisi saada ison kasan uusia vakioasukkaita sisuksiinsa..

enkku2-1-1

NYX left me speechless! These products are amazing.


Posted in and tagged by NOORA.