LEMPEÄSTI LETILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Etsitkö luottokampaajaa? Eikö olekin tuskastuttavaa puuhaa? Kun hiuskatastrofini yltyi pahimmilleen kolmisen vuotta sitten, olin aivan kauhuissani. Kampaajan valitseminen oli vaikeaa, toivotonta eikä kavereillanikaan ollut tuolloin hyviä kampaajavinkkejä tarjottavana. Kuin kohtalon johdattelemana istahdin pitkien pähkäilyjen päätteeksi Kirsin penkkiin ja nyt tällä tyytyväisellä asiakkaalla on ilo ja kunnia vinkata teillekin tästä loistotypystä ja tukkataiturista.

TYTTÖMÄISEN TYYLIKÄS LETTIKAMPAUS by KIRSI

candc52

1. Harjaa hiukset suoriksi ja tee jakaus haluamaasi kohtaan; aloita letittäminen. 2. Tee toiseen sivuun poimittua lettiä väärinpäin. 3. Lopeta letin poimiminen ja letitä  hiukset loppuun. 4. Jotta letistä saa muhkeamman näköisen, avaa kutakin osiota hieman. 5.-6. Tee kevyen tyttömäisiä lainekiharoita suoristusraudalla kauttaaltaan hiuksiin. 7. Viimeistele lakalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parturi-kampaamo Blink sijaitsee täällä Tampereella, Kaukajärvellä, näppärien bussiyhteyksien päässä keskustasta. Keskustasta pääset Blinkin nurkille busseilla nro 9 ja 10 ja voin vannoa, että bussimatka on vaivan väärti jos se oma luottokampaaja tosiaan on hakusessa. Blink on ihanan tunnelmallinen parturi-kampaamo, Jenni ja Kirsi tekevät asiakkaiden olon todella tervetulleeksi ja penkistä ei poistuta ennen kuin sekä asiakas että tekijä ovat tyytyväisiä. Mä olen ollut niin tyytyväinen, että Kirsi on pistänyt mulle muun muassa pidennykset päähän Nelly.com-visiittiäni varten, Rapunzelin uusia Quick and Easy-teippejä testatessani, tehnyt mulle kampauksen niin blogibileisiin kuin Kalevala korun suunnitteluskaban palkintojenjakotilaisuuteen, sekä ylipäätään pitänyt huolen siitä, että kutrit ovat kuukausi toisensa jälkeen olleet kunnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenkin ihan superinnoissani, että Parturi-kampaamo Blink tarjoaa teille kaikille blogini lukijoille -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Muistathan aikaa varatessasi (p. 040 0244256) mainita, että olet bongannut tarjouksen blogistani. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Kas noin, nyt voit lopettaa sen luottokampaajan metsästämisen..

Lisäinfoa ja lisää tyytyväisten asiakkaiden suitsutusta löydät Blinkin FB-sivuilta! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Check out the girly and cute hairtutorial above!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.