TAKKI, JOTA EN KOSKAAN PALAUTTANUTKAAN

Ostin tämän Just Femalen oversize-villakangastakin Nellyn alennusmyynneistä viime keväänä. Alkuperäinen hinta hipoi miltei 200 euroa ja hyvän alennusprosentin kera päätin sen pitkän vatvomisen jälkeen klikkailla ostoskoriini. Takki saapui ja unohtui lopulta vuodeksi vaatehuoneeseeni.

En palauttanut sitä, vaikka se ei tuntunutkaan ihan omalta, vaan päätin antaa sille mahdollisuuden vielä tulevana talvena. Eli toisin sanoen, tänä talvena. Jätin takin käyttämisen vähän viime tippaan ja heitin sen lopulta kirpputorille myytäväksi 40 euron hintalapun kera. Takki ei kuitenkaan kirpputoriltakaan löytänyt uutta kotia, vaan palasi lopulta takaisin vaatehuoneeseeni.

Viimeisten pakkaspäivien turvin heitin sen sitten eilen ylleni ja koitin josko tuo musta pitkä, lämmin ja pehmeä takki olisi sittenkin minun juttuni. En päässyt pohdinnoissani puusta pitkälle ja veikkaan, että tämä käyttökerta jäi viimeiseksi, ainakin tämän kevään osalta. Takki täytyy vähintään käyttää ompelijan pienennettävänä jos se vielä käyttööni päätyy.

Onneksi tällaisia hutiostoksia tulee tehtyä nykyään to-del-la harvoin.

Ehkä meitä ei vaan ollut tarkoitettu yhteen.

enkku2-1

I don’t know what to do with this jacket. It doesn’t feel cozy at all, but for some reason it’s hard to let go of it. What do you think, a hit or a miss?


Posted in and tagged by NOORA.