VIIMEINEN

IMG_24401 1032016IMG_2459

Ilveskissanainen saa taas vetäytyä kesäteloille teroittelemaan kynsiään, sillä illalla Ilves pelaa tämän kauden viimeisen ottelunsa. Ja onhan siellä hallilla tullut kökötettyäkin. Ostin viime syksynä elämäni ensimmäisen kausikortin ja kauden kotipeleistä vain kourallinen jäi näkemättä.

Tuota omaa penkkiä kulutettiin siis todellisen penkkiurheilijan sinnikkyydellä, eikä yhdestäkään pelistä lähdetty kotiin ennen kun summeri soi. Lippu heilui korkealla, toisinaan omakin naama päätyi screenille ja päädyinpä loppukaudesta parin tupsukorvan kainaloonkin.

IMG_6667

Ihan yllättäen Hakametsä alkoi tuntua tutulta ja olin huomaamattani kehittänyt itselleni harrastuksen, joka toi iloa ja jännitystä talven pimeisiin iltoihin.

Ihan jo melkein liikutun, kun mietin, että joudun tänään sanomaan heipat tutuksi tulleelle penkilleni.

enkku2-1

The last game of the season. Go Ilves!


Posted in and tagged , by NOORA.