KUTSU TYYLITAPAHTUMAAN MARKS & SPENCERILLE

*Yhteistyössä Marks & Spencer.

Kevätauringon helliessä meitä pitkän talven jälkeen, alkaa monesti kaivata uudistusta ja täydennystä myös vaatekaappiinsa. Kevään mukana asuihin saapuvat kirkkaat värit, keveämmät materiaalit ja mahdollisuus yhdistellä asukokonaisuuksia vapaammin ja persoonallisemmin. Talvitakin uumeniin ei enää tarvitse piiloutua, vaan omaa tyyliään pystyy jälleen vapaammin toteuttamaan.

Ensin on kuitenkin löydettävä se oma tyylinsä. Oman tyylin metsästäminen voi toisinaan olla haastavaa. Siksi lähdemmekin oman tyylin löytöretkelle yhdessä. Perjantaina, 11.3. klo 13-19, löydät nimittäin minut Sokokselta, Marks & Spencerin hurmaavien kevätuutuuksien keskeltä.

Marks & Spencerin myymäläkiertue käynnistyy siis tulevana perjantaina täältä Tampereelta. Leikkimielisen löytöretkeilyn ohessa, saat asiantuntevia vinkkejä oman tyylin viilaamista varten ja asiantuntijat ovat paikan päällä auttamassa oman tyyliin hiomisessa päästä varpaisiin. Kaipaat sitten vinkkiä kurvien korostamiseen tai sinulle sopivien värisävyjen valitsemiseen, on perjantaina Marks & Spencerillä käynnissä löytöretki, jota et halua jättää väliin. Pakkaa käsilaukkuun mukaan hieman seikkailumieltä ja tule hankkimaan itsellesi avaimet täydelliseen kevätpukeutumiseen.

Mikä ihaninta, myös minä pääsen tapaamaan teitä löytöretkeilijöitä. Olen niin innoissani, sillä vietän koko päivän Marks & Spencerin neuleihanuuksien ääressä, ja olen valmis auttamaan teitä shoppailijoita ja lukijoita oman kevätneuleen löytämisessä. M&S:n neuleet ovat klassisia, monikäyttöisiä ja eritoten vaatekaapin peruskiviä, joten piipahdahan löytöretkeilyn lomassa kassan vieressä sijaitsevalla neulepisteellä. Löydät sieltä myös minut!

Olen asioinut Marks & Spencerillä Sokoksella jo useaan otteeseen, ja kattavaan tuotevalikoimaan ei voi olla ihastumatta. Valikoimaa löytyy jalkineista asusteisiin, farkuista alusvaatteisiin, ja kuten näissäkin kuvissa näkyvästä kevätasusta voi päätellä, valikoima istuu omaan tyyliini erinomaisesti. M&S:n Cashmere-Collectionin korallinpunainen neulepaita on päällä niin pehmeä ja mukava, että sen sisuksissa toivottaa kevään lämpimästi tervetulleeksi. Laadukas materiaali tuntuu yllä luksukselta, ja mikä upeinta, cashmere-neuleen hoitaminen on myös helppoa; M&S:n neuleet kestävät konepesua! Cashmere-neuleiden lisäksi valikoimasta löytyy myös paljon muita neuleita, joiden hintaskaalasta ja tyyleistä löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

Jalkaani vedin Indigo-Collectionin Slim Boyfriend-farkut. Rennot poikaystäväfarkut saattavat olla jopa mukavimmat farkut, joita olen ikinä käyttänyt, ja nämä housut haluan ehdottomasti osaksi myös omaa kevätvaatekaappiani. Printtikuvio ja rento, mutta naisellinen leikkaus, istuu päälle hyvin ja farkut näyttävät upeilta. Täydellinen kevätasu ei välttämättä muuta tarvitse kuin pehmeän neuleen ja tyylikästä denimiä! Itse viimeistelin asun vielä trendikkäällä käsikorulla, jota koristaa upea marmorikuviointi.

Nähdään siis perjantaina löytöretkeilyn merkeissä. Kevätkuulumisten vaihtamisen yhteydessä, löydämme taatusti yhdessä vaatekaappiisi uusia aarteita. Marks & Spencerin ja Kodin Kuvalehden yhteinen myymäläkiertue saapuu kevään aikana myös Lappeenrantaan, Hämeenlinnaan, Jyväskylään ja Helsinkiin, joten löytöretkeilyä on luvassa myöhemmin myös muilla paikkakunnilla.

Perjantaina nähdään!


Posted in and tagged , , , by NOORA.