ARVONTA: KATO KUINKA KIVAT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Kaupallinen yhteistyö/ Kivat.


TAKKI JOUTSEN    NEULE PURA FINLAND /*saatu    PIPO KIVAT /*saatu     KÄSINEET KIVAT /*saatu
FARKUT H&M     KENGÄT NLY SHOES     VILLATUUBI KIVAT /*saatu


Joulukuu, vihdoin se on täällä. Pakkasenpurema ja kirpsakan kuulas kuukausi on alkanut ja  joulukalenterin ensimmäinen luukku on avattu. Koska rakastan itse yli kaiken joulukalentereita, halusin tuoda ripauksen jouluntunnelmaa myös blogin puolelle. Varsinaista joulukalenteria ei blogini puolella tässä kuussa nähdä, mutta neljänä tulevana viikonloppuna, arvon lukijoideni kesken tuotteita ja aarteita brändeiltä, joita itse rakastan yli kaiken. Ensimmäisen arvonnan osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy tulevana perjantaina 7.12. klo 18.00. Joku onnekas voittaa itselleen pian pipon!

Kerroinkin teille jokin aika sitten, kuinka taitava Krista otti minusta ja Karoliinasta kaverikuvia. Yllämme näkyi Kivatin asusteita, pipoja, käsineitä ja kaulureita, ja samaisia tuotteita löytyy nyt myös itseltäni. Ne ovat päässeet kovaan käyttöön. Näissä kuvissa näkyvä keltaisen ja harmaan sävyinen setti on lempparini – villatuubi on näppärä apuväline talvisia tuulia vastaan ja villapipo lämmittää kovimmassakin myrskyssä! Iso plussa muuten sen luomupuuvillavuoresta. Kivat-tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa ja tuotantoprosessissa on kiinnitetty huomiota niin ympäristöön kuin laadunvalvontaankin. Kivat-tuotteet valmistetaan itse asiassa täällä Tampereella, miltei meikäläisen naapurissa, joten senkin vuoksi tämä yhteistyömahdollisuus lämmitti mieltäni kovasti! Materiaalivalintoihin on panostettu ja tuotteet on valmistettu niin, että ne kestävät sekä aikaa että käyttöä. Ja mikä tärkeintä, ne täyttävät tehtävänsä; näissä asusteissa ei tule vilu!

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen lämmin, laadukas ja ihastuttava Kivat-pipo. Käy valitsemassa suosikkipiposi Kivatin verkkokaupasta ja kerro tämän postauksen kommenttiboksissa, minkä pipoista valitsisit itsellesi jos onni potkisi. Myös Matti on ihastunut Kivatin tuotteisiin – huomasittekin varmaan hänen synttärikuvistaan tämän upean harmaan pilkkupipon! Nyt on siis oiva tilaisuus jättää arpalippu mukaan arvontaan, jos kaipaa vaikkapa kullallensa vielä täytettä joulupakettiin.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja pipo on arvottu. Onnellinen voittaja on Jossukka87! Voittajaan ollaan sähköpostitse yhteyksissä. Lämmin (kirjaimellisesti) kiitos kaikille pipoarvontaan osallistuneille! <3

On siis aika käynnistää virallisesti joulunaika ja blogini ensimmäinen jouluarvonta – nyt kommenttia näpyttelemään!


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.