VUOSIPÄIVÄTREFFIT

Josko aloittaisimme uuden viikon vielä lomafiilistelyillä? Ehkä pehmeä lasku uuteen arkiviikkoon on ihan hyvä idea näin talviloman jälkeen. Kuppi kahvia koneen äärelle ja ennen kuin huomaatkaan on maanantai pian jo taas taputeltu.

Tulevaa lounastuntia silmällä pitäen, jaan kanssanne herkullisia kuvia vuosipäivädeiteiltämme. Kuten viime viikolla kerroinkin, vietimme Matin kanssa seitsemättä vuosipäiväämme ja sen kunniaksi piipahdimme kunnon treffeillä keskustassa viime viikolla. Ruokapaikan valitsimme aivan täysin ex tempore-meiningillä, mutta koska kumpikaan ei ollut aiemmin käynyt syömässä The Grillissä, päätimme käydä tutustumassa tämän Keskustorin kupeessa sijaitsevan ravintolan tarjontaan.

Frenckellin aukiolla sijaitsevassa Grillissä tarjoillaan myös lounasta, mutta itse saavuimme paikalle vasta klo 14 jälkeen, kun lounastarjous ei ollut enää voimassa. Matti valitsi listalta Hamburquesa a´la Grill- burgeriannoksen (19,90€), jossa burgeri tarjoiltiin äärimmäisen maittavien lohkoperunoiden kera ja itse päätin testata Pollo con queso de cabran (20,90€), vuohenjuustolla kuorrutetun broilerin rintafileen. Lisukkeeksi annokseen valitsin bataattiranskalaiset. Vaikka broilerikin oli äärimmäisen herkullinen, omaksi suosikikseni nousivat juurikin nuo ranskalaiset.

Hyvää ruokaa, viihtyisä ympäristö, iloista palvelua. Mitä muuta sitä voisikaan vuosipäivädeittiravintolalta toivoa? Grilliin täytyy suunnata viimeistään kesällä uudestaan; aukiolla oleva terassi on varmasti täydellinen paikka herkutteluun.

Onko The Grill teille jo tuttu juttu?

enkku2

The Grill, an excellent choice for our anniversary date. Looking delicious, right guys?


Posted in and tagged , by NOORA.