TERVEISET MARKS & SPENCER-LÖYTÖRETKELTÄ (+ARVONTA)

*Yhteistyössä Marks & Spencer.

Viime perjantaina Tampereen Marks & Spencer-myymälässä oli käynnissä vauhdikas löytöretki, jossa oman tyylin metsästäjät kiersivät pisteeltä toiselle saaden vinkkejä omaan kevätpukeutumiseensa ja inspiroituen kevätuutuuksista. Vietin tuon aivan upean päivän Marks & Spencerin neulepisteellä, ja haluankin heti näin aluksi kiittää teitä kaikkia, jotka päivän aikana kävitte minua moikkailemassa. Paikalle saapui lukuisia lukijoita, ja vielä päivän päättyessäkin hymy oli korvissa näiden ainutlaatuisten kohtaamisten ansiosta. Mikä ihaninta, monelle teistä löysimme yhdessä vaatekaappiinne myös täydellisen neuleen tai neuletakin kevääksi. Pehmoiset terveiset siis teille kaikille!

Neulepisteellä kävi päivän aikana kova kuhina ja olin niin innoissani, kun moni asiakkaista innostui eritoten M&S:n värikkäistä neuleista. Kevät ja aurinko tuovat ihanasti värit myös pukeutumiseen ja pitkän ja pimeän talven jälkeen onkin ihana piristää omaa tyyliään pienillä väriläiskillä. Värien lisäksi erilaiset printilliset neuleet olivat huippusuosittuja ja moni ihastuikin tuohon omaksikin suosikikseni nostamaani sini-musta-valkoiseen neuletakkiin. Tämä kaunis neuletakki taisi löytyä shoppailukierroksen päätteeksi useammankin löytöretkeilijän ostoskassista. Äläkä suotta huoli, vaikka et perjantaina ehtinytkään paikalle, Tampereen Marks & Spencerille on helppo piipahtaa ja myymälän myyjättäret ovat upeita ja taitavia tyyliniekkoja, jotka varmasti auttavat sinua oman kevätvaatekaapin päivittämisessä.

Itse pääsin jakamaan neulevinkkejäni niin suoraan asiakkaille kuin Marianne Harjulan tekemien haastattelujenkin kautta, ja tapahtuman lomassa ehdin myös käydä ihastelemassa muun muassa Nelliinan stailattuja lukijoita. Kerran jos toisenkin löysin itseni myös Marks & Spencerin pääsiäisherkkujen luota. Kai olette jo käyneet tutustumassa tuohon herkkujen aarreaittaan?

Marks & Spencerin-myymäläkiertue jatkaa Tampereelta Lappeenrantaan (8.4.), Hämeenlinnaan (22.4.), Jyväskylään (29.4.) ja Helsinkiin (20.5.), joten ehdit vielä hyvin mukaan oman tyylin löytöretkelle. Jyväskylän tapahtumasta löydät hurmaavan Nelliinan ja ystäväni Veera sen sijaan löytöretkeilee kanssanne Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Löytöretkiltä löydät myös Kodin Kuvalehden päätoimittajan Minna McGillin.

Ihanana extrayllätyksenä pääsen vielä hemmottelemaan kahta teistä upealla Marks & Spencer-aarteella. Kommentoimalla tätä postausta osallistut nimittäin näissä kuvissa näkyvän Marks & Spencer-nahkalaukun arvontaan. Näitä täydellisiä kevätlaukkuja arvotaan yhteensä kaksi kappaletta 23. maaliskuuta mennessä kommentoineiden kesken. Onnea matkaan! Uusi laukku olalla on ihana ottaa lämmin ja kovasti odotettu kevät vastaan.

Kiitokset Marks & Spencerille, oli ilo löytöretkeillä kanssanne!


Posted in and tagged , , , by NOORA.