DIY-NORPAN AARREAITTA

Onhan se nyt jopa vähän naurettavaa, että viimeksi eilen lenkille lähtiessäni mietin, että oispa muuten tosi kätevä sellainen neulepanta itsellenikin.. Kyllä. Olen neulonut arvontoihin reilu sata pantaa, mutta omasta asustekaapistani niitä ei löydy yhtäkään. Täytin tosin viime viikolla DIY-varastojani oikein kunnolla, joten eiköhän tässä puikot kilise vielä jonkin aikaa ennen kuin kevät koittaa! Otan tavoitteeksi tehdä itselleni pannan ensi talveen mennessä..

Jaoin kuvan Instagramissa ihanasta uudesta leimasinsetistä, jonka hankin Adlibris.fi-verkkokaupasta. Tuo hurmaava setti herätti teissäkin sen verran innostusta, että päätin esitellä myös loput ostossaaliistani- tiesittekö, että Adlibriksestä löytyy kokonainen OSASTO askartelu- ja DIY-juttuja?!

Leimasinsetin lisäksi klikkasin ostoskoriin maailman suloisimman setin nappeja! Koiramaiset kuvionapit olivat lopulta niin suloisia, että niitä täytyi tilata vielä toinenkin setti varastoon. Taustalla näkyvät pahviset kehykset tulevat saamaan täytettä niin piirustuksista kuin valokuvistakin ja mietinpä jo sitäkin, että kehyksellä saisi hauskasti reunustettua vaikkapa ovisilmän Frendien tyyliin.

Herkullisin setti tarroja löytyy kuitenkin tuon Rifle Paper Co:n ”Botanicals Labels & Stickers”-kirjan uumenista. Kauniita tarroja löytyy kansien välistä hurja määrä ja niitä voi käyttää niin korttien teossa kuin muussakin askartelussa.

Mainittakoon nyt vielä, että kyseessä ei ole mainospostaus eikä linkkien klikkailu kasvata lompakkoani, olen vaan aidosti innostunut Adlibriksen valikoimasta! Sen lisäksi, että DIY-juttuja löytyy laidasta laitaan, on myös toimitus päätähuimaavan nopea. Ja hyvä niin, sen ansiosta malttamattominkin näpertelijä saa askartelutarvikkeet pian luokseen.

Luovaa ja lempeää maanantaita kaikille!

enkku2

As you already may know, I looooove doing crafts! It’s the most perfect way to relax and create fun and unique gifts for my friends. Last week I noticed, that webstore called Adlibris.fi has an amazing selection of DIY-treasures and I just had to order some of them home. Look at those buttons!!


Posted in and tagged by NOORA.