PUNAT PALETISSA

Saatoin hieman innostua. Siksi tämä kuvatulvakin. Postimies toi minulle nimittäin niin herkullisen perjantaipaketin, että en malttanut olla kuvailematta sen sisältöä teille välittömästi.

Paketin sisältö oli kerrassaan niin hurmaava, että saatoin ikuistaa siitä aika monta kuvaa muistikortillekin. Tässä ensimmäiset  aarteet, jotka saivat tämän bloggaajan suunpielet nousemaan ylöspäin.

Olen jo aikaisemminkin, useaan otteeseen maininnut, että olen melko laiska huulipunien käyttäjä. Innostun toisinaan punaamaan huuleni säkenöivän punaisiksi tai tyttömäisen pinkiksi, mutta arkena laukussani matkaa vain yksi ja sama nudepuna. Aina. Niinpä värisävyjen vaihtelua huulillani nähdään todella harvoin.

Näiden Color Riche La Palette-huulipunapalettien (n. 18 euroa) avulla on kuitenkin helppo parantaa tapansa ja tehostaa huulipunien käyttöä. Kun laukkuun sujauttaakin tämän paletin sen yhden huulipunan sijaan, kulkee mukanasi valloittava sävyvalikoima jatkuvasti. Tammikuussa kauppoihin saapuneet paletit olivat minulle täysin uusi tuttavuus, mutta ihastuin ideaan välittömästi. Paletissa matkaa mukana tietysti myös sivellin ja peili ja matasta satiiniseen vaihteleva sävyvalikoima ratkaisee huulipunakriisit tilanteessa kuin tilanteessa. Varsinkin jos sujautat laukkuun sekä Rouge- että Nude-sävyisen paletin.

Minähän sanoin, melkoisia herkkujaMerci L´Oréal Paris, je t’aime.

enkku2

Look at these gorgeous newbies from L´Oréal Paris! The idea behind the Color Riche La Palette is amazing; you have six different shades in one palette. Depending on your makeup and mood, you can mix and match these beautiful tones and create the lips you love.


Posted in and tagged , by NOORA.