ASKEL, ASKEL, ASKEL


TAKKI / JACKET VERO MODA  NEULE / SWEATER H&M    KENGÄT / SHOES PURE OZ  FARKUT / JEANS LIU JO  HUIVI / SCARF  BIKBOK


Taas maanantai. Tai tämä maanantai alkaa jo pikkuhiljaa olla kukistettu, lähinnä jaksankin päivitellä sitä kuinka lujaa nämä viikot oikein juoksevatkaan. Onneksi nyt juostaan kohti kevättä.

Teimme eilen reippaan kävelylenkin Matin ja Epun kanssa. Olen nimittäin kehittänyt itselleni pienimuotoisen stressin ranteessani olevasta askelmittarista, joka näyttää työpäivän jälkeen aina niin pieniä lukemia, että asialle on to-del-la tehtävä jotain. Päivittäiset tavoitemäärät eivät vaan yksinkertaisesti istumatyöläisellä täyty jos ei pehvaa saa raahattua lenkille vielä työpäivän jälkeenkin. Toisaalta tuo ärsyttävä ranteessa matkaava digitaalinen personal trainer taitaa olla juuri oikea piipitin patistamaan minua liikenteeseen. Olin jo pelkästään tuon pienen happihyppelyn jälkeen niin pirteä, että siivosin samoilla energioilla vielä koko kämpänkin. Ja askeleita vaan kilisi mittariin!

Mittari ei onneksi tiedä sitä, että lenkin jälkeen mussutin kaksi korvapuustia ja hörppäsin kupin kuumaa kaakaota. Shh.. Ei kerrota sille.

enkku2

Hi guys, it’s time for the new week again! Let’s have a good one!


Posted in and tagged , , by NOORA.