ETHÄN UNOHDA MINUA?

Kuulin huhua, että nykyinen Sussexin herttuatar Meghan olisi valinnut häihinsä kynsilakakseen essien kynsilakan. Lakatessani kynsiäni ystäväpariskunnan häitä varten viime viikolla, päätinkin Meghanin inspiroimana käydä läpi essien lakkakokoelmaani, ja valita joukosta kauniin ja raikkaan kesäsävyn kynsilleni. Omasta valikoimastani ei löytynyt sävyä Ballet Slippers, jota Meghankin siis häissään ilmeisesti käytti (kuulemma myös Kuningatar Elisabeth fanittaa samaista sävyä!), mutta joukosta löytyi pitkäaikainen suosikkini, Pass-port to sail. Päivettyneet kädet nostivat tämän pehmeän ja kermaisen sävyn ihanasti esille ja viihdyin hyvin tässä kauniissa nuden sävyssä.

Sattumalta löysin iltalenkkini varrelta polulle tallottuja (!!) lemmikkejä, joista poimin muutaman matkaani ja maljakkoon. Harry oli käynyt poimimassa itse Meghanin morsiuskimppuun edesmenneen äitinsä lempikukkia, lemmikkejä, joten nuo kauniit vaaleansiniset kukkaset sopivat täydellisesti essien lakkapullon vierelle. Lemmikki, englanninkieliseltä nimeltään forget-me-not, viestii uskollisesta rakkaudesta.

Mikä essien lakkojen sävyistä on juuri sinun suosikkisi?


Posted in and tagged , , , by NOORA.