PUKUKOODIPANIIKKI


MEKKO / DRESS H&M  LAUKKU / BAG LIU JO  SAAPPAAT / BOOTS PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)  LEGGINGSSIT /LEGGINGS GINA TRICOT

ASUKUVAT / PHOTO CREDITS : MOUMOU / IINA


Kuten jo eilen mainitsinkin, kutsu oopperaan aiheutti pienimuotoisen asukriisin. Haluan ehdottomasti pukeutumisellani kunnioittaa tapahtumaa, esitystä ja esiintyjiä, jotka laittavat kaikkensa peliin tarjotakseen meille katsojille lavalla unohtumattoman elämyksen. Ja mikä onkaan sen hauskempaa kuin laittaa parhaat päällensä oopperaan tai vaikkapa teatteriin lähtiessään! Oma mielikuvani oopperaan pukeutumisesta oli kuitenkin se, että paikalle olisi suotavaa saapua iltapuvussa tai tummassa puvussa. Asiaa selviteltyäni kävi kuitenkin ilmi, että iltapukuja nähdään kyllä oopperoissa edelleen, mutta lähinnä ensi-illoissa. Siksi päätinkin valita asukseni jotakin hieman hillitympää.

Tuosta H&M:n 20 euron mekkohankinnasta on ollut viimeisen puolen vuoden aikana valtavasti iloa. Tuo korkeakauluksinen, kultaisin yksityiskohdin koristeltu mekko on pelastanut jo monta asukriisiä monikäyttöisyytensä ansiosta. Ja vaikka keskustelupalstoilla suositeltiinkin jättämään leggingssit kotiin, tuskinpa kukaan niihin asussani kiinnitti huomiota pitkien saappaiden ansiosta.. Eli yhteenvetona, oopperaan saa mennä omana itsenään. Menemättä jättämisen syyksi ei saa nousta se, että vaatekaapissa on iltapuvun kokoinen aukko.

Nyt, kun vihdoin sain kokea näin mahtavan oopperakokemuksen, aion seuraavaksi suunnata vielä kevään aikana Tampere Filharmonian Disney-vappukonserttiin. Bongasin tuon huikealta kuulostavan tapahtuman Tampere-talon tapahtumaluettelosta, ja päätin varata konserttiin liput ensitilassa. Kapellimestarina toimii Santtu-Matias Rouvali ja lauluyhtyeenä Club For Five; tämä kuulostaa konsertilta, jota tämä Disney-fani ei halua missata!

enkku2

My #ootd for the operanight. This gorgeous staircase at the Tampere-talo is one of my favourite outfitpic-locations here in Tampere. And that dress? One of my favourites also at the moment.


Posted in and tagged , by NOORA.