VIDEOLLA: DISNEYSTORE-YLLÄREITÄ!

Kuinkas sitten kävikään, kun eksyin Disneystore UK:n nettisivuille..

Disneystoressa oli käynnissä vielä parisen viikkoa sitten melkoiset alennusmyynnit, ja minä alehaukkana bongailin kevään pikkuisille synttärisankareille sivuilta heti lahjan jos toisenkin. Pari ystävänpäiväylläriäkin mahtui tuohon valtavaan pahvilaatikkoon lopulta mukaan, ja arvelin Disneyland-postauksiini tulleiden kommenttien perusteella, että tekin saattaisitte haluta olla mukana avaamassa tätä pakettia..

Suomeen tilaaminen Disneystore UK:sta kävi lopulta todella näppärästi. Maksu hoitui Paypalilla ja paketti saapui perille puolessatoista viikossa täsmällisesti arvioidun toimitusajan mukaan. Koska tilaukseni sisälsi personoituja tuotteita, eli tuotteita, joihin oli kirjailtu/ kirjattu lahjansaajan nimi, tilauksen saapuminen kesti hieman normaalia kauemmin. Ainoan pitkän miinuksen Disneystore-tilauskokemukseni saakin melkoisista toimituskuluista, mutta voi sitä iloa, minkä Gazelle ja Kiukku uusissa omistajissaan saivatkaan aikaiseksi! Roosa pomppi innosta ja Matti lupasi kiikuttaa heti tänään uuden pehmolelunsa työpöydälleen.

Joku kurkkasit Instagramista, mitä tilasin itselleni? Kun sen avaimenperän kiinnitän avaimiini, ei avainnippuun sitten juuri muuta enää mahdukaan..

Taianomaista viikkoa kaikille!

enkku2

This Valentine’s Day was all about gifts from Disneystore UK! Magical day, indeed!


Posted in and tagged by NOORA.