TÄSTÄ EI HÖRPITÄ

Niitä olisi pitänyt tilata kaksi!

Kiukkuinen Niiskuneitihän on täydellinen kaveri maanantaiaamun kahvipöytään tai maanantaipaniikin maustaman sunnuntaisen iltakahvin mukiksi. En ikinä opi! Pääasia on kuitenkin se, että tuo uusi muumimukiherkku löytyy nyt astiakaapista. Vaikka en siis ikinä uskalla sitä käyttää. Tuo tarrahan saattaisi irrota tai muki saada kolhuja tiskikoneessa. Huoh.

On tämä mukivillitys kyllä merkillinen harrastus.

esiisä

Uusi Pidä Ruotsi siistinä-muki ei jää tämän vuoden ainoaksi Muumi-hankinnaksi. Maaliskuussa Arabia tuo myyntiin ehkäpä yhden hurmaavimmista muumimukeistaan ikinä, kun Esi-isä saapuu ilahduttamaan kevättämme.

Joko tämä on sinun ostoslistallasi?

enkku2

Yay! I absolutely love this new Moomin-mug from Arabia, but this year is going to bring so many newbies into my cupboard. Look at that Ancestor-mug!


Posted in and tagged , by NOORA.