KUORRUTETUT ASUKUVAILIJAT

Lumi yllätti asukuvailijat. Kerta kaikkiaan.

Kyllä! Niinkin voi käydä! Lähdimme lauantaina messujen jälkeen lenkittämään Eppua ja tuon puolen tunnin aikana maa sai  valkean kuorrutuksen ja samalla myös me osamme siitä. Vielä ei siis ollutkaan aika ottaa Parikoitani käyttöön, mutta tuolle lämpimälle neuleelle oli sen sijaan tarvetta. Pari vuotta vanha takki on noussut jälleen suosikikseni tuon ison hupun ansiosta ja Roosan ostamat joululahjahanskat pitävät Näppilän näpit lämpiminä. Ja hei, taas mulla oli huulipunaa! Mä alan jo oppia.

NOORAN ASU:

TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu) NEULE / SWEATER H&M HANSKAT / GLOVES ACCESSORIZE FARKUT / JEANS LIU JO*

EPUN ASU:

TAKKI / JACKET ROOSAN TEKEMÄ PANTA / COLLAR DOGS OF JOY*

Viikonloppu viiletti ohi taas hurjaa vauhtia, mutta onneksi eilinen oli pyhitetty vain ja ainoastaan hengailulle kotona. Söimme Pancho Villan take away-burgerit, katsoimme pari leffaa ja Matin lähdettyä sulkapalloilemaan, minä suunnittelin tulevaa viikkoa. Tämä viikko pitää toivottavasti sisällään rakkaan ystävän vauvauutisia (can’t wait! <3), Cheekin jäähallikeikan Hakametsässä (can’t wait! <3), ystävänpäivän ja sen myötä myös paljon kivoja yllätyksiä teille. Hyvä viikko tulossa? Tällä hetkellä ainakin näyttää siltä.

Ps. Kuinka moni pystyi katsomaan Epun kuorrutettuja kulmakarvoja hymyilemättä? :D

enkku2

The Finnish winter can surprise you, even while taking some outfitpics! The weather turned out to be quite challenging, but we got some pics, and Eppu the dog got frosted while spending fifteen minutes outdoors. All in all, these must be one of my favourite outfitpics of this winter.


Posted in and tagged , by NOORA.