SYDÄMIÄ TAMMIKUULLE

Olen saanut jo useammalta teistä toiveita siitä, että kuukauden vaihtuessa aina uuteen, kokoaisin omaan postaukseensa vielä kuukauden luetuimmat postaukset. Näin ollen ne, jotka eivät täällä ihan päivittäin ehdi vierailla, pysyisivät kärryillä meidän jengin menoista ja meiningeistä. Uuden vuoden myötä onkin eteen tullut sopiva ajankohta uuden postaussarjan käynnistämiselle. Nämä postaukset te luitte tammikuun luetuimmiksi.

candc
5

Olin pakahtua onnesta, kun Matti halusi toteuttaa uudenvuodenlupauksensa jo tammikuun alkumetreillä. Mies lupautui nimittäin kirjoittamaan postauksen blogiini ja te ihanaiset luitte tuon Matin ihkaensimmäisen blogimerkinnän kuukauden luetuimmaksi ja näin ollen oletan, että myös tykkäsitte tuosta charmantista vieraskynäilijästä. Teidän ansiostanne Matissa syttyi blogikipinä, ja tekeillä on jo kuulemma postaukset ”Vertaistukea asukuvaaville poikaystäville” ja ”Häämessut Matin näkökulmasta”. Kumman haluaisitte lukea ensimmäiseksi?

4

Tämän postauksen kirjoittaminen sai minut nyyhkimään näppäimistölleni, niin ihanan yllätyksen tuo Matti minulle jouluna nimittäin järjesti. Kun samassa postauksessa sai puhua käsilaukuista, poikaystävästä, joulusta ja yllätyksestä, niin tuolla reseptillä ei yksinkertaisesti voinut mennä vikaan. Laukku on ollut päivittäisessä käytössä ja sen tunnearvo on jo nyt mittaamaton.

3

Matin lisäksi blogissani seikkaili tammikuussa muitakin charmantteja herrasmiehiä, sillä joulun jälkeen Eppu pääsi kirjoittamaan oman kirjeensä eräälle suloiselle pikkumiehelle. Epun lämmin joululahja tulikin heti tarpeeseen, kun vierailun jälkeen päästiin viettämään talvea kovissa pakkasissa. Iso kuolainen pusu vielä Epulta Bebelle!

1

Tammikuun omiin lempparipostauksiini kuului tämä Khloé & Ponnarihuuma-postaus, josta ilmeisesti myös te piditte. Takaraivoon jäi kytemään idea postaussarjasta, jossa toteuttaisin erilaisia kampaustutoriaaleja piirtäen, mutta tälläiset jutut taitavat olla pikemminkin Pirkon hommia.. ;)

2

Kun Matin toteuttama Happy Socks-arvontapostauskin nousi nopeasti luetuimpien joukkoon, tyyppi leijui jo niin pilvissä, että olisi varmasti sillä sekunnilla ollut valmis alkamaan bloggaamaan kanssani ihan päivittäin. Toivottavasti Auroran miekkosen varpaat ovat pysyneet onnellisissa palkintosukissa lämpiminä!

enkku2

Here are Curiouser & Curiouser’s most read posts from January. Thanks for reading!


Posted in and tagged by NOORA.