PARIKAT PÄÄSEVÄT VIHDOIN BAANALLE!

Kokosin omasta vaatekaapistani yhteen tulevan viikonlopun asun, johon haluan ehdottomasti pukeutua. En nimittäin malta pitää uusia Parikoitani enää hetkeäkään kenkälaatikossaan, vaan haluan päästä jo ulkoiluttamaan niitä!

curiousnoora

Koska kengät ovat itsessään jo niin kovin näyttävät, niiden ympärille voi koota niin värimaailmaltaan kuin tyyliltäänkin melko pelkistetyn asun. Jokin aika sitten suunnittelin, että kutoisin itselleni ooooikein pehmoisen ja jättimäisen neuleen, mutta tulin toisiin ajatuksiin, kun laskeskelin yhteen lankakuluja. Neuleen tekeminen itse olisi tullut huomattavaksi kalliimmaksi kuin tämä aleneule H&M:ltä. Neuleen alle sujahtavat tummat H&M:n treggingsit.

New Yorkissakin käsipuolessani nähty Uhana Designin kangaskassi sen sijaan sopii mielestäni äärimmäisen kivasti kaveriksi kengilleni. Tämä asu henkii sopivasti rauhaa ja rakkautta, sillä se päällä saatan suunnata jopa Häämessuille! ;)

Perjantaita kaikille! Ja mikäli perjantaipulloarvonta kiinnostaa, klik klik tänne!

enkku2

Can’t wait to wear my new Parikkas for the first time!


Posted in and tagged by NOORA.