STRESSAANTUNEEN MORSIAMEN HENGÄHDYSHETKI

Otsikkona voisi yhtä hyvin olla ”Stressaantuneen työmyyrän lepohetki” tai ”Väsyneen äidin hemmotteluhetki”. Näin Häämessujen alla mieli tuntuu kuitenkin koko ajan pohtivan myös omia tulevia häitämme, joten otsikko tuonee hyvin tämän vinkin pariin kaikki te häämenujen, häävalssin ja istumapaikkakarttojen kanssa pähkäilevät. Testasin nimittäin viime lauantaina hoitoa, joka tyhjensi ajatukset niin, että en edes muistanut mitä sanat stressi tai kiire tarkoittavat.

Kauneushoitola Riina S.:n ansiosta olen saanut jo muutaman kuukauden aikana EkoPharman tuotteiden avulla kasvojeni ihon hehkumaan ja voimaan hyvin, mutta nyt oli aika puhdistaa myös tätä stressaantunutta pääkoppaa sisältä päin. Riina kysyi josko haluaisin testata intialaista päähierontaa ja avoimin mielin istahdin penkkiin innolla odottaen josko tuo tuhansien vuosien taakse perinteensä ulottava hieronta auttaisi myös minun niska-hartiaseudun ongelmiini.

Hieronta tehdään istualtaan, vaatteiden päältä ja ilman öljyä. Rentouttavan musiikin soidessa, himmeissä valoissa, päähieronta tuntuu välittömästi paolta arjesta. Hierontaliikkeet ovat rauhoittavia ja kovin erilaisia, vaihtelevia ja miellyttäviä. Hieronta ei ole liian voimakasta, vaan tarkoituksena on vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, käsivarsien ja hartioiden alueelta. Reilun puolen tunnin hieronnan jälkeen olo oli kuin vasta päiväunilta heränneellä. Ajatukset olivat tyhjentyneet pääkopasta niin, että hyvä kun muistin mihin bussiin minun piti nousta.

Riina kertoikin, että vedenjuonti on hieronnan jälkeen ehdottoman tärkeää. Kun kuona-aineet lähtevät liikenteeseen, saattaa hoidon jälkeen kärsiä päänsärystä, joka useimmiten helpottaa vesilasillisen jälkeen. Hoitoa käytetäänkin sen positiivisten vaikutusten ansiosta muun muassa päänsärkyjen hoitoon. Apua voi intialaisesta päähieronnasta saada myös lihasjännityksiin, silmien rasituksen helpottamiseen, ihon ja hiuksien terveyden edistämiseen sekä nimenomaan stressin vähentämiseen.

Kuten jo alussa mainitsin, tämä hoito sopii sinulle, joka kaipaat pientä hengähdyshetkeä arjesta. Huomasin välittömästi hoidon positiiviset vaikutukset ja pari viikkoa vaivanneet hartiasäryt tuntuvat unohtuneen Riinan penkkiin.

Olet hengähdyshetkesi ansainnut. Hyvinvoivaa helmikuuta kaikille!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Kauneushoitola Riina S.:n kanssa.

enkku2

Remember to relax, breathe in, breathe out and enjoy the little things in life. Fabulous February to all!


Posted in and tagged , by NOORA.