MAAILMAN KAUNEIN KIRJA?

Tällä hetkellä tämä lukutoukka lukee varmastikin maailmankaikkeuden kauneinta kirjaa. Tarinakin on toki ihana, onhan se kaikkien tuntema klassikko, mutta tämä lukutoukka meni kertakaikkisen pyörryksiin tämän kirjan kuvituksesta.

Kerroin teille pari viikkoa sitten Rifle Paperin ”Alice”-seinäkalenterista, joka koristaa eteisemme seinää. Tämä seinäkalenterihurahdus sai minut tutustumaan tarkemmin tuon hurmaavan Rifle Paperin valikoimaan ja kuvituksiin. Ja voi mitä aarteita silmäni pian näkivätkään! Rifle Paperin omilla sivuilla tuota samaista kalenteria myytiin nimittäin yhdessä Anna Bondin kuvittaman ”Alice’s Adventures in Wonderland”-kirjan kera, ja halusin ehdottomasti hankkia tuon aarteen kirjahyllyyni. Onhan blogini nimikin peräisin tuosta klassikosta ja Bondin kuvitukset miellyttivät niin kovin, että tuo kirja oli pakko metsästää käsiini.

En lopulta tilannut kirjaa Rifle Paperin sivuilta (..en itse asiassa edes varmistanut onnistuuko tuolta tilaus Suomeen?), sillä löysin samaisen kirjan lopulta CDON.comista. Kirja saapui pian perille ja viikonloppuna ehdinkin jo ihastella kerta toisensa jälkeen sen kauniita kuvituksia.

Keksin heti lähipiiristäni vaikka kuinka ja monta ihanaa ystävää, jolle tämä lahja sopisi ystävänpäivänä täydellisesti. Ja Matti, hohoi! Jos koskaan ikinä mietit mitä minä haluaisin syntymäpäivä-/joulu-/vuosipäivälahjaksi niin tässä sinulle vastaus.

Rifle Paper vei minulta jalat alta heti ensinäkemältä, ja pakko vinkata teillekin, että Suomessa noita upeita tuotteita myyvät muun muassa Adlibris ja Papershop. En edes tajunnut tätä ristiäiskorttia ostaessani, että takana on noin hurmaava tuotemerkki!

(*postaus ei sisällä mainoslinkkejä)

enkku2

I’m reading the most beautiful book at the moment. Alice’s Adventures in Wonderland has been my favourite book forever, but when I found this hardcover edition reimagined by Rifle Paper Co. Creative Director Anna Bond I fell in love. Stunning. Absolutely stunning.


Posted in and tagged , , by NOORA.