HÄÄT MIELESSÄ?

Ehei, hääpäivää ei vieläkään ole lyöty lukkoon, mutta haaveilla ja suunnitella saa jo silti, eikös? Pikkusiskoni Roosan kanssa olemme myös ehdottomasti suuntaamassa Tampereen Häämessuille helmikuun alussa ja jotenkin osaan jo odottaa, että tuon tapahtuman jälkeen omatkin hääsuunnitelmamme saavat hieman vauhtia ja inspiraatiota.

Pikkuhiljaa olen jo kerännyt ideoita talteen ja kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että haluan panostaa eritoten häiden visuaaliseen ilmeeseen ja toiveenani on päästä tekemään paljon itse. Ainakin kutsukorttien, koristeiden ja vastaavien asioiden saralla. Maalaillessani eilen pientä taulua työhuoneessani, innostuin jälleen pohdiskelemaan koristeita hieman häiden näkökulmasta.

Maalattuani taulupohjan haluamani väriseksi, kiedoin narua pienen pahviboksin ympärille ja painoin haluamaani ”heinäkuviota” tuon naruviritelmän avulla tauluun. Tuon jälkeen painoin oman sormenpääni valkoiseen maaliin ja viimeistelin heiniin hieman ”kukintoja”. Vein ideaa vielä hieman pidemmälle ja pyysin Mattia tekemään samoin. Nyt maalauksessa näkyy molempien kädenjälki.

Koska Matti on toiselta ammatiltaan maanviljelijä, tätä ideaa voisi hauskasti käyttää vaikkapa häidemme kutsukorteissa. Koska näillä näkymin järjestämme syyshäät (..sitten, kun peltohommat on saatu pakettiin), voisi tämä idea toimia, jos maalaisin pohjan vesiväreillä ruskan sävyiseksi ja päälle painettaisiin kellertäviä, viljan sävyisiä kuvioita. Tällä hetkellä taulu muistuttaa minua pikemminkin pajunkissoista.. ;)

Hih, tälläisiä ajatuksia täällä jo ideoidaan, vaikkei edes päivää ole lyöty lukkoon. Olisikin mielenkiintoista tietää kuinka paljon te olette käyttäneet aikaa häiden suunnittelemiseen ja kuinka paljon aikaisemmin aloitte ylipäätään häitänne suunnitella. Toivon, että sisuksistani heräilee piakkoin jonkinlainen bridezilla, joka pistää hösseliksi.

enkku2

Some Thursday-painting and thoughts about our upcoming wedding. Could this be a fun idea for our invitations.. We’ll see.


Posted in and tagged by NOORA.