PALELEVIEN KORVIEN PYYNNÖSTÄ

Sähköpostiini on nyt kilahdellut tämän viikon aikana useampikin viesti palelevilta korvilta, jotka ovat tiedustelleet josko blogin puolella nähtäisiin kevään aikana tekemieni neulepantojen arvontoja. Tällä hetkellä aika ei riitä neulepantojen suurtuotantoon (;D), mutta pari ylläriä arvon kyllä vielä teidänkin kesken.

Ensimmäinen pehmeä arvonta suoritetaan vielä tällä viikolla Instagramin kautta, joten hohoi te kaikki palelevat korvat, laittakaahan @CURIOUSNOORA seurantalistallenne!

curiousnoorainstagram

On muuten ollut äärimmäisen hauskaa, kun olette tägänneet minua omiin instakuviinne, joissa on tekemiäni pantoja näkynyt. Vuosien varrella olen neulonut miltei (yli?) sata pantaa arvottavaksi, joten on enemmän kuin kiva nähdä, että nuo arvontavoitot ovat teillä edelleen käytössä.

Puspus ja kivaa torstaipäivää kaikille! Laitan taas sukkapuikot heilumaan, kun pääsen töistä.

enkku2

Good morning guys! Are you already following me on Instagram?


Posted in and tagged , by NOORA.