HÄÄPUKU ARKISTOJEN AARTEISTA

curiousnoora1

Kun nyt kerta eilen se hääintoilu aloitettiin, niin jatketaan perjantain piristykseksi samalla teemalla vielä tänäänkin! Saatoin nimittäin puhua hieman ohi suuni eilisessä postauksessani, kun kerroin etten ole vielä suonut ajatustakaan häidemme järjestämiselle. Sillä kävi ilmi, että olen ilmeisesti aloittanut niiden suunnittelemisen jo 15 vuotta sitten..

Löysin vanhan kansioni, joka on _täynnä_ luomuksiani. Muistan kuinka tuohon aikaan Kauniiden & Rohkeiden muotinäytösjaksot olivat parhaimpia ikinä ja kuinka todennäköisesti näitäkin piirrellessäni olen leikkinyt Ridgeä tai Brookea. Ainakin hinnoista päätellen olen ollut töissä isohkon muotibisneksen huipulla!

curiousnoora3

Muistan kuinka yritin toteuttaa näitä suunnitelmiani Barbieille ja kuinka toisinaan mummut ja vaarikin hälytettiin katsomaan Barbien muotishowta. Roosankin taisin pakottaa assarikseni.. Hih, hauskoja muistoja. Ei siis ihmekään, että olin Nelly.comin bikinisuunnittelukilpailuvoitosta ja suunnittelemieni bikineiden tuotantoonottamisesta pitkään fiiliksissä. Silloin pikku-Nooran yksi suurimmista unelmista nimittäin toteutui!

Postaukseen kokosin parhaat palat pikku-Nooran hääpukumallistosta. En nyt ihan heti näe itseäni kävelemässä kohti alttaria näissä asuissa, vaikka kovin sympaattisia ovatkin..

curiousnoora2

enkku2

Yesterday I told you guys that I haven’t planned our wedding at all. Well.. It seems to be that it isn’t quite true. I found these drawings made by me 15 years ago and it looks like that at least I have designed a wedding dress for myself already.. Oh dear!


Posted in and tagged by NOORA.