KAUNIITA ALEOSTOKSIA

Saatoin sortua pieniin alehöpsähdyksiin haahuillessani aikaa kuluttaen Sokoksen kosmetiikkaosastolla (=todella fiksua mennä odottelemaan bussia Sokokselle jos haluaa edes yrittää välttää kosmetiikkahairahdukset..). Pöydät notkuivat toinen toistaan suloisimmista kosmetiikkaherkuista, joiden joukosta yritin poimia ne parhaimmat palat.

Päätin jopa antaa Diorin kynsilakoille uuden mahdollisuuden, kun sähäköiden ja räväköiden kynsilakkasävyjen joukosta löytyi myös yksi pullo hempeän hattaraista lakkaa sävyssä Rose. Aiemmat kokemukseni Diorin lakoista ovat olleet melkoisia pettymyksiä, mutta tätä lakkaa kynsille sutiessani vakuutuin siitä, että toisinaan tietyt asiat ansaitsevat kyllä toisen mahdollisuuden. Kun hintalapussakin nökötti 9 euron hinta, en voinut kuin taputtaa itseäni olalle ja kehua hyvästä ostoksesta.

Urban Decayn Naked Skin Illuminating Beauty Balm sen sijaan oli melkoinen villi kortti ja ex tempore-ostos. Koska edellinen primerini oli juuri loppunut, päätin ostaa tämänkin tuotteen testiin. Tuote häivyttää ihohuokosia ja juonteita, tasoittaen samalla ihon sävyä  tehden meikistä hehkuvan kauniin. Olen tykännyt tuotteesta kovasti ja jälkikäteen jäikin harmittamaan etten hankkinut -70% aleista toista purnukkaa varastoon.

Kuvissa näkyvät korut ovat nekin alelöytöjä, mutta nuo blingblingaarteet aion käyttää koristeiksi tekemiini neulepantoihin. Tälläinen panta lähtikin postitse kohti ystävääni jo eilen. Mopo on pysynyt hyvin käsissä näissä alennusmyynneissä, mutta yhden ostoksen tein, joka sai sydämeni heittämään kärrynpyöriä. Näette senkin pian! ;)

enkku2

I found some goodies on sale last week. Dior’s nailpolish is so cute and the illuminating beauty balm found its place in my makeupbag right away.


Posted in and tagged , by NOORA.