TAMMIKUUN TÄHDET

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Vuoden ensimmäinen kuukausi ei vielä ole päättynyt, mutta kuukauden varrella olen törmännyt moniin niin ihaniin juttuihin, että päätin koota tammikuun tähtihetket omaan postaukseensa. Ehkäpä joku teistä nappaa tästä koonnista vinkkejä talteen ja ehtii  ilahduttaa niillä vielä omaa tammikuutaan.


TAMMIKUUN IHANIN ELÄMYS


Istahdin viime viikolla avoimin mielin katsomon penkkiin ja odotin innolla, millainen spektaakkeli silmieni edessä pian avautuisikaan. Dostojevskin Vanhan ruhtinaan rakkaus-klassikkoromaaniin perustuva komedia heräsikin pian eloon Eino Salmelaisen näyttämöllä, ja vei minut mukanaan niin vauhdikkaaseen seikkailuun, että en muista koska viimeksi olisin nauttinut teatterielämyksestä näin kovasti. Esko Roine, sinä olet hurmaava! Papparainen vei sydämeni ja visuaalinen maailma upeine puvustuksineen ylitti moninkertaisesti odotukseni. Sirkku Peltolan ohjaama Papparaisen Uni ansaitsee ehdottomasti tammikuun hurmaavimman elämyksen tittelin. Ja väliajalla tuli maiskuteltua kitusiin myös vuoden ensimmäinen Runebergin torttu, siitä vielä muutama extrapojo tälle illalle!


TAMMIKUUN PARAS #VAIMOMATSKUA-HETKI


Bongasin Valion Instagramista (@valiofi) kuvan suussasulavan herkullisesta uuniseitistä ja päätinkin yllättää tulevan siippani oikein-kunnon-illallisella. Myönnän, että en ole mikään köksä ollenkaan, joten tartuin haasteeseen ja annoin palaa. Tai siis kala ei palanut, siitä tuli äärimmäisen hyvää. Ja tämä oli niiiiin helppoa, että jälkikäteen oikein nauratti. Ehkä sitä voisi rohkeammin tehdä joskus jotain muutakin kuin lasagnea tai nakkikeittoa. Ja vaimomatskupisteitä tämä ainakin nosti!


TAMMIKUUN ONNISTUNEIN YLLÄTYS


Otin melkoisen riskin, kun päätin järjestää yllätysjuhlat pikkusiskolleni, joka sai erään koulun päätökseen. Roosa ei välttämättä pidä oikein yllätyksistä, mutta minäpä rohkeana isosiskona kävin hakemassa kemuja varten koristeita Tigeristä, kutsuin lähipiirin koolle ja väkersin suklaamandariinikermakakun. Roosalle ei asiasta kerrottu sanaakaan ja lopulta saimme pienen valkoisen valheen avulla hänet tuotua meille juhlimaan. Yllätyyyys!! Bileet olivat menestys ja erään tiistai-illan piristys.


TAMMIKUUN ”SE ON SIINÄ!”-TUULETUS


Etukäteen jännittämäni hätäensiapukoulutus on nyt suoritettu ja kurssi tarjosi erinomaisen mahdollisuuden kerrata omat ensiaputaidot ajantasalle. Suotta jännitin, ikävät muistot eivät nousseet pintaan edes elvytystä harjoitellessani ja nyt voin hyvillä mielin sujauttaa hätäensiapukortin lompakkooni.

Kiitos tammikuu, olet tähän asti ollut oikein onnistunut.

enkku2

I have had a great January so far, what about you guys?


Posted in Yleinen and tagged by NOORA.