PAKKASTA PIILOSSA

No niin. Siellähän on melko rapsakka keli.

Ei auta vikiseminen, mutta kovin kovin mielelläni olisin tänään voinut jäädä pötköttelemään peittokasan alle. Siellä peittojen keskellä vietin nimittäin leppoisan loppiaisenkin.

Kävimme jälleen eilen kotona kausivalokeskustelun, kun Matti kysäisi ettenkö loppiaisen kunniaksi aio pistää myös kodin muutamia valosarjoja varastoon. EN todellakaan aio. Tunnelmavaloilla ei ole mitään tekemistä jouluvalojen kanssa, joten nuo valopallerot saavat tuoda valoa pimeyteen vielä pitkään. Matti alkaa jo pikkuhiljaa oppia, sillä hän jopa kehaisi keskustelun päätteeksi ikkunalle aseteltua pallovalosarjaa. That’s my boy.

Kummitädiltäni sain joululahjaksi myös upean Perfect Homen Flame-ledkynttilän, jota voi huoletta ”polttaa” juuri siellä missä haluaa. Tämä vahakynttilä toimii nimittäin patterilla ja sen tuoma valo on äärimmäisen luonnollinen. Latasin kynttilästä videon Instagramiin (@curiousnoora), jotta näette kuinka ihanasti sen liekki lepattaa!

Makuuhuoneeseemme on eksynyt muitakin joululahjoja. Kätyrifani-Matti sai Roosalta joululahjaksi Bob-tyynyn, joka pääsi tietysti paraatipaikalle ja siellä me köllöteltiin eilinen vieretysten koko porukka- minä, Epi, Bob & Masa viettäen mukavan rentoa loppiaista.

Pääsin vihdoin myös aloittamaan oman joululahjakirjani. Supersuositun vloggaajan, Zoellan, toinen teos ilmestyi joulun alla ja oli oikein ihana yllätys löytää se omasta paketistani. Teksti on melkoista höpöhöpöä, mutta mikä sopisikaan paremmin vapaapäivälukemiseksi.

Leppoisan päivämme keskeytti vain Matin yhtäkkinen into kirjoittaa elämänsä ensimmäinen postaus ja olin niin vakuuttunut tyypin kirjoitustaidoista, että tuo postaussarja saa taatusti tulevaisuudessa jatkoa!

No niin. Nyt kohti pirtsakkaa pakkaspäivää. Tarrrkenee.

enkku2

Some bits and pieces from home. We had a relaxing and fun day-off yesterday. I hope you had a great day too!


Posted in and tagged , by NOORA.