POIKAYSTÄVÄ POSTAA: MASA TÄSSÄ MOI!

Matti tässä moi! Mäpä tulinkin pistämään oman loppiaiseni pähkinänkuoreen ja samalla täyttämään uudenvuodenlupaukseni; lupasin nimittäin Nooralle, että vuonna 2016 julkaisen elämäni ensimmäisen (ja viimeisen?!) blogipostaukseni ja tässä se nyt tulee.

DSC_0354 DSC_0341DSC_0363 DSC_0359 DSC_0312 DSC_0342

Jos tänään pistetään joulu virallisesti pakettiin niin tarkoittaako se sitä, että jouluneuletta saa seuraavan kerran käyttää vasta 350 päivän päästä?Ei käy! Jos jouluneule nyt kuitenkin joutuu kesäteloille (toisin sanoen Noora piilottaa sen jonnekin..) hilluin siinä tänään KOKO päivän.

Yks parhaista jutuista mitä Nooran blogi on tuonut meidän elämään on Iina ja sen miehet (se isompi ja pienempi). Ne toi puolestaan mun elämääni joululahjaksi kauko-ohjattavan helikopterin. Lentoharjoitukset eivät ole olleet Nooran mieleen ( –> video reeneistä nähtävillä Instagramissa @herrakarjula).

Päivän dilemma: mitkä Happy Socksit sopisivat loppiaiseen?

KYLLÄ! Se on kultainen PS4-ohjain! Tänään pelailin pleikkaa oikein luvan kanssa. Vetosin ehkäkenties-tulossa-olevaan-miesflunssaan. Niisk.

Kävin ulkona. Ja tulin ihan *!”#¤%&:n nopeesti takaisin sisälle.

Luukutin Aina kummä lämään-biisiä noin neljätuhattakahdeksansataa kertaa Spotifysta samalla kun luin joululahjakirjaa. Huomaa kirjanmerkki.

Hengailin poiken kanssa. Mä olen tuo keskimmäinen. En siis se keltainen tai tuo karvainen. Tai karvainen olen mäkin, mutta kyllä Eppu viä siinä lajissa vielä voiton.

Hei lepposta loppiaista kaikille!

… mitenköhän tää nyt sitten julkaistaan..?

enkku2

I’m Matti, Noora’s boyfriend and my New Year’s resolution was write a post on Noora’s blog. Here it iiiiis!


Posted in and tagged , by NOORA.