UUDEN VUODEN PUNAHUULET

NEULE / SWEATER BIKBOK  KORVAKORUT / EARRINGS POOLA KATARYNA  LEGGINSSIT / LEGGINGS H&M  HUULIPUNA / LIPSTICK YVES ROCHER


Ehdin torstaina pikaisesti kiertämään Koskikeskuksen alennusmyyntejä ja BikBokin alerekit yllättivät niin positiivisesti, että kotiin lähti mukanani useampikin ihana perusvaate.

Yksi ostoksistani pääsi ylleni jo uuden vuoden juhlinnoissa, kun valitsin ylleni kauniin vaalean beigen neuleen, jota koristaa melko avoin selkämys. Neule on hurmaavan tyylikäs, mutta selkäpuolen kauniin leikkauksen ansiosta se laskeutuu pehmeästi ja soveltuu näin ollen osaksi hieman ”juhlavampaakin” asua. Neule toimikin ikään kuin mekkona legginsien kaverina, ja juhlalookini viimeistelin Poola Katarynan pupukorviksilla ja punaisilla huulilla.

Täydellisen rento asukokonaisuus kotoiluun uutena vuotena.

Käytin samaista punaista huulipunaa myös shoppailureissullani ja tulin niin hyvälle mielelle, kun erään kahvilan kassa kehui huulipunaani. Olen niin arka huulipunien käyttäjä, että tuollaiset kehut tsemppaavat kyllä sipaisemaan punaa huulille useamminkin. ;)

Aiotteko suunnata tänään aleryysiksiin?

enkku2

I spent my New Year by wearing my new sweater from BikBok. With the red lips and Poola Kataryna’s earrings it was the perfect choice for the cozy New Years’s Eve.


Posted in and tagged by NOORA.