MINUN HALTIJANI

Minullakin on nyt oma haltija.

Toin sen mukanani kotiimme Kädentaidot-messuilta, joilla törmäsin haltijaemo Tuija Leinosen pitämään messupisteeseen.  Kaikkien niiden lukuisien haltijoiden joukosta, minun katseeni kiinnitti pienenpieni ”Haltijauni”, tuo onnellisesti alla olevassa kuvassa hymyilevä uniikki haltija.

Haltijoiden tehtävänä on toimia muun muassa rohkaisijoina ja ilostuttajina, ja olenkin varma siitä, että tuo hymyilevä suloisuus ilahduttaa minua vielä monesti.

Leinonen on tehnyt haltijoita jo 28 vuoden ajan ja hän kertoikin unelmien toteutuneen, kun hän avasi Helsinkiin Mariankadulle oman Pieni Haltijakauppa-myymälänsä. Kuten tiedätte, arvostan valtavasti kädentaitoa ja nämä yksityiskohtaiset haltijat veivät sydämeni kertaheitolla. Kuinka paljon taitoa ja mielikuvitusta näin ihanien haltijoiden tekemiseen vaaditaankaan.

Jo messupiste oli niin hurmaava, että jonakin päivänä aion astella myös Pienen Haltijakaupan ovista sisään. Veikkaan, että sieltä on äärimmäisen vaikea lähteä tyhjin käsin pois.

enkku2

The most adorable faces I have ever seen.


Posted in and tagged , by NOORA.