KESTÄVÄT GEELIT KYNSILLE KOTIOLOISSA

sallyhansengeelilakkasallyhansengeelilakka

Olin onnesta soikeana, kun eräästä pressikassista löytyi tämä Sally Hansenin Miracle Gel-lakkaduo. Luin jo jokin aika sitten Joannan blogista näistä manikyyrimaailman uutukaisista, ja ihastuin eritoten lakkojen värisävyihin ja käytännöllisyyteen. Jos kestävän geelilakkauksen saisi tehtyä itselleen kotioloissa ilman UV-lamppua, olisi tämä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu!

Tarvitset geelilakkauksen tekemiseen siis kaksi lakkaa, värilakan ja päällyslakan. Pakko myöntää, että säikähdin aluksi tuota sähäkän sinistä sävyä, joka kassistani löytyi, mutta päätin kuitenkin rohkeasti lähteä sitä testailemaan. Kaksi kerrosta 340 Hydro Electric-sävyistä värilakkaa riitti tekemään kynnelle peittävän lakkauksen. Värilakan annetaan kuivua rauhassa, ja lopuksi päälle suditaan yksi kerros läpinäkyvää päällyslakkaa, joka aktivoi lakkauksen kuivumisen aivan tavallisessa valossa.

sallyhansengeelilakkasallyhansengeelilakka

Geelilakkauksen luvataan kestävän kynsillä 14 vuorokautta ja lakat saa poistettua näppärästi kynsilakanpoistoaineella. Kuvien lakkaus on ollut kynsilläni viisi vuorokautta, ja kuten näet, se on edelleen täysin virheetön. Tällä hetkellä manikyyrin tekemisestä on kulunut aikaa kahdeksan päivää, ja ainoastaan yhden kynnen reunasta on lohjennut pala lakkaa pois.

Sävyvalikoimaakin löytyy Suomesta jo reilusti yli kolmenkymmenen värilakan verran ja lakkojen hinta näyttäisi ainakin Sokoksen verkkokaupassa olevan 12,50€. Kun kestävän geelilakkauksen hinta jää reilusti alle 30 euron (värilakka+päällyslakka), en voi kuin suositella teille näitä uutukaisia!

Onko joku jo ehtinyt Miracle Gel-lakkoja testailemaan?

* testilakat saatu

enkku2

Good morning lovelies! How are you doing? During the years, I have learned that you love different kinds of nailpolishes as much as I do, and that’s why I wanted to show you this a-m-a-z-i-n-g manicure made with Sally Hansen’s Miracle Gel-nailpolishes. This manicure is super-strong, shiny and easy to do, the perfect way to create a chic manicure less than in fifteen minutes!


Posted in and tagged by NOORA.