KUMMITÄDIN MINIMAKEOVER

Pikkujoulukausi on käynnistynyt jo vauhdikkaasti, ja eilen suuntasinkin loihtimaan kummitädilleni juhlalookin kuntoon. Pakkasin mukaani sähäköitä juhlakauden herkkupaloja ja tarkoituksenamme oli luoda jouluista fiilistä niin meikkiin kuin hiuksiinkin. Tätini on kokenut melkoisen muodonmuutoksen hurjan liikuntainnon iskettyä häneen, joten on sanomattakin selvää, että tädistäni oli helppo loihtia esiin pikkujoulujen kuningatar.

( Videon löydät suurempana myös täältä. )

Tätini supertrendikkäät harmahtavat hiukset päätettiin kammata letille, joka kiertäisi koko pään ympäri. Jotta kampaukseen saataisiin hieman räväkkyyttä, suihkin yhteen hiusosioon Biozellin uutuustuotetta, sävyttävää tyvispraytä, joka soveltuukin tyven sävyttämisen lisäksi myös äärimmäisen hyvin kampauksien elävöittämiseen. Otin mukaani kaksi sävyä, Dark Brownin ja Intensive Redin (*saatu), joista hiuksiin päätettiin lopulta laittaa punaista. Jo pelkästään yhden hiusosion sävyttäminen tällä poispestävällä sprayllä loi kampaukseen aivan mielettömän upean säväyksen. Tyvispraynä tämä on omiaan peittämään juurikasvua tai harmaita hiuksia, mutta näihin sävyihin kannattaa tarttua rohkeasti. Leikkimielisyyttä mukaan ja testailemaan! Kannattaa pitää tänään myös silmällä Instagramia (@CURIOUSNOORA), mikäli mielit päästä testailemaan Biozellin tuotteita.

Koska hiuksiin päädyttiin laittamaan suortuva punaista sävyä, samaa värimaailmaa jatkettiin myös meikissä. Täydellinen sävy löytyi huulille Yves Rocherin valikoimasta, kun pikkujoululook viimeisteltiin Pourpre Scintillant-huulikiiltokynällä (*saatu). Kynsille valittiin täydellisesti huuliin mätsäävä Yves Rocherin 108 Pourpre perlé (*saatu).

My auntie is looking good, right guys? ;)

enkku2

My auntie’s minimakeover now on video. What do you think of the outcome?


Posted in and tagged , by NOORA.