NAINEN TARVITSEE KAKSI ASIAA..

.. täydellisen huulipunan ja luottokampaajan.

Ehkä jotain muutakin, mutta nämä kaksi asiaa helpottavat elämää kummasti.

Kipitin eilen suoraan postireissun jälkeen luottokampaajani Kirsin penkkiin. Viikko ei voi alkaa huonosti, jos maanantai-iltana saa kutrit kuntoon ja samalla vaihtaa kuulumisia rakkaan ystävän kanssa. Postista nappasin mukaani Lumenelta saamani paketin ja yhtäkkiä yllättäen pääsimmekin viettämään Kirsin kanssa oikein ihanaa tyttöjeniltaa, kun testailimme ihania huulipunauutuuksia.

Ja siinä samalla sain myös päivitystä hiuspehkooni.

Olen jo jonkin aikaa etsinyt _täydellistä_ nudepunaa ja näiden sävyjen joukosta sellainen nyt löytyi. True Passion-huulipunat rantautuvat kauppoihin nyt marraskuun aikana ja jo ensisipaisun jälkeen, olin vakuuttunut uutukaisten erinomaisuudesta. Sävy 1, Valon leikki, on täydellinen nude, joka tekee huulista pehmeät ja heleät, viimeistellyn näköiset ja samalla kosteuttaa kuivatkin hymyhuulet kuntoon.

Tumma ja tulinen Kirsi löysi lempparinsa Varjojen tanssista. Tuo trendikäs tumma sävy on saanut inspiraationsa marsala-väristä, joka valittiin myös vuoden 2015 Pantonen väriksi. Äärimmäisen trendikäs sävyvalinta Kirsiltä siis! Molemmat ihastuimme myös kovasti punien levityspäähän, joka teki sävyn levittämisestä tasaisesti äärimmäisen helppoa.

Höpötellessämme ja huulipunia testaillessamme Kirsi teki samalla taikojaan, ja sain hiuksiini jälleen uutta sävyä. Kaipasin lisää vaaleutta hiuksiini ja runsaan raidoituksen ansiosta, hiukseni ovat taas kirkkaamman sävyiset. Lopputuloksesta tuli äärimmäisen luonnollinen, mutta sain samalla kaipaamaani raikkautta yleisilmeeseen. Ja hei, tuo letti, ah ja voi, miksi omat kädet eivät taivu tekemään tälläisiä kampauksia! ♥_♥

Koska moni varmasti kaipaa pimeään syksyynsä hieman piristystä, pitäkäähän mielessä tämä tukkatarjous:

Parturi-kampaamo Blink tarjoaa teille kaikille blogini lukijoille -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Muistathan aikaa varatessasi (p. 040 0244256) mainita, että olet bongannut tarjouksen blogistani. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Nyt iloisin mielin kohti synkkää ja sateista tiistaita. Meillä jyllää kotona miesflunssa, joten nyt täytyy pitää huolta siitä, että syysflunssa ei pääse lannistamaan myös mun hyvää fiilistä. Vitamiinitankkaus alkakoon!

enkku2

 Hi guys! I had a great Monday yesterday. Kirsi made my hair look so fresh and cute again and at the same time we tried out some Lumene-newbies. These lipsticks are amazing. My favourite was the cute nude-lipstick and Kirsi chose to wear a little bit darker shade. All in all, what a great day!


Posted in and tagged , by NOORA.