YKSI TAMPEREEN HELMISTÄ

IMG_2310

Ihana, kaunis Tampere näytti pari viikkoa sitten jälleen parhaat puolensa auringon helliessä sitä säteillään. Kaivoin pitkästä aikaa kameran laukusta esiin shoppailukierroksellani vain kuvatakseni hieman rakasta kotikaupunkiani muistikortille. Näissä tutuissa paikoissa tulee kierreltyä viikoittain, mutta harvemmin niiden kauneutta tulee pysähdyttyä ihastelemaan. Jos pitäisi valita yksi lempipaikka Tampereelta, oma valintani kohdistuisi varmaankin juuri tähän maisemaan. Tämä on Tamperetta parhaimmillaan.

IMG_2297

Hiivin karkuun kylmän syksyistä lauantaiaamua Kuninkaankadulla sijaitsevaan Patrician myymälään. Tämä myymälä pitää sisällään suloista pitsiä, kauniita yksityiskohtia, laadukkuutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta; alusasuja, joiden joukosta jokainen nainen löytää itselleen jotakin. Patricia omaa pitkän, 100-vuotisen historian ja tämä yritys tunnetaankin hyvin korkeasta laadustaan. Patricia on saavuttanut Suomessa merkittävän aseman, eikä ihmekään, sen juuret juontavat nimittäin jopa vuoteen 1912 asti, kun Rouva Julia Sjöblom avasi ensimmäisen ompeluhuoneensa Helsinkiin.  Vuosien varrella se onkin ansainnut arvostetun asemansa kotimaisuudellaan, hyvällä hintalaatusuhteellaan sekä laajalla valikoimallaan. Unohtamatta Patrician asiantuntevaa palvelua.

IMG_2329

Patricia haluaa tarjota asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään etsimäsi. Rintaliivien valinta voi osoittautua hankalaksi puuhaksi, mutta täällä sinua autetaan löytämään alusvaatteet, jotka istuvat yllesi täydellisesti sekä kooltaan että muotoilultaan. Jatkuvasti uudistuvasta valikoimasta löytyy alusasuja niin arkeen kuin juhlaankin, ja tuotevalikoimaa löytyy AA-kuppikoosta H-kuppiin asti ympärysmitalla 65-100.

Myönnän, että vielä jokin aika sitten kuuluin niihin, jotka ostivat surutta alusvaatteensa ketjumyymälöiden alekoreista, useimmiten vielä kaiken lisäksi sovittamatta. Monesti nuo epäsopivat hutiostokset eivät edes koskaan päässeet käyttöön asti saati, että ne olisivat istuneet ylleni halutulla tavalla. Huomasin jopa hartia- ja selkäkipujeni vähenevän, kun ymmärsin ostaa itselleni tukevat liivit käytyäni ammattitaitoisen henkilökunnan opastamana hankkimassa itselleni rintaliivit. Voisikin siis sanoa, että olen alkanut arvostaa kunnon alusasuja enemmän. Arvostan edelleen kauniita yksityiskohtia, mutta alusvaateostoksilla kärkipäähän ovat ostokriteereiksi nousseet myös käytännöllisyys ja laadukkuus.

Vierailuni aikana kuulin, että suomalaiset naiset hankkivat itselleen useimmiten alusasuja perusvärien joukosta, mutta moni uskaltautuu Patriciasta ostamaan alusvaatekaappiinsa muutakin kuin valkoista, mustaa ja nudea. Värimaailma kattaa rekeillä nimittäin sävyjä laidasta laitaan ja oma huomioni kiinnittyi eritoten herkän pastellisiin setteihin. Suloisen herkät yöasut ja niiden pehmeän ylelliset materiaalit olisivat myös koska tahansa tervetulleita vaatekaappiini. Patriciasta löydät myös kattavan valikoiman uima-asuja. Katseenvangitsijoita löytyykin Patriciasta paljon, muun muassa näyttävä seinällinen Sofia-syysuutuuksia hurmaa taatusti monet. Laadukkaat alusvaatteet voivat olla myös kukkaroystävällisiä kuten Patricialla. Satsaamalla laatuun, hankit itsellesi setin, joka ilahduttaa sinua parhaimmillaan vuosien ajan.

Mikäli juuri sinun kotikaupungistasi ei Patriciaa löydy, suosittelen kurkistamaan Patrician verkkokauppaan. Muistathan kuitenkin, että oma koko on hyvä mittauttaa asiantuntevien myyjien avustuksella ostaessasi ensimmäisiä Patricia-tuotteitasi. Mikä ihaninta, Patricia haluaa hemmotella teitä myös vielä pienellä yllätyksellä. Käykäähän kurkkaamassa blogini Facebook-ryhmästä, miksi juuri nyt kannattaa suunnata shoppailemaan Patricialle.

IMG_2320

Suloinen shoppailulauantaini olikin siis ennen kaikkea kovin opettavainen. Kuten kukin meistä tietää, mukavan asukokonaisuuden kokoaminen lähtee alusvaatteista. Jos liivit tai pöksyt eivät istu kunnolla, saattaa fiilis koko asusta olla epämukava. Onneksi Patricialta löytyy ratkaisu ongelmaan.

Viettäkää ihanan aurinkoinen lauantaipäivä, nauttikaa! <3

enkku2

There’s a lot of beautiful boutiques in my hometown Tampere, and Patricia is definitely one of them. Have you shopped in this amazing store already?


Posted in and tagged , , by NOORA.