KAROLIINA

PA309027PA309045PA309056PA309089PA309028PA309082PA309023


Malli: Karoliina Sallinen  Studio: H23 Agency


Uutta on aina ilo oppia! Pääsin elämäni ensimmäistä kertaa kuvamaan studioon viime maanantaina. Karoliina tsemppasi minua testaamaan rohkeasti miltä kuvien ottaminen studiossa tuntuisi, ja pienehköjen vastustelujen jälkeen tartuin tuumasta toimeen. En osaa säätää valoja tai leikkiä salamalla, luonnonvalo on aina ollut kuvatessa paras kaverini – siksi ehkä jännittikin niin!

Koska tarkoituksena oli ottaa Karoliinasta utuisen marraskuisia, lempeän lämpöisiä kuvia, ei valojen säätäminen tai edes se salama ollut lopulta tarpeen. Yksi spottivalo riitti tuomaan Karoliinan kasvoille valoa ja musta tausta toi kuviin oman pisteensä i:n päälle. Kuvista tuli juuri sellaisia mitä kuvattava toivoi ja itse olin aivan fiiliksissä; valokuvaamiseen liittyen löytyy aina uutta opittavaa ja studiokuvaamista haluan ehdottomasti treenata lisää!

Uuden oppiminen on muuten ehdottomasti myös erinomainen piristys pimeään syksyyn. Seuraavaksi voinkin sitten tarttua työhuoneeni nurkassa nököttävään pianohaitariin, jonka soittaminen on ollut unelmani vuosia. Taaai ehkä sittenkin nyt vaan keskityn tähän valokuvaamiseen.

Hei kertokaa mitä tykkäätte lopputuloksesta! Eikö olekin studiokuvissakin aivan oma fiiliksensä?


Posted in and tagged , , by NOORA.