LAUKULLINEN BLOGGAAJAONNEA


LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE / BY EMKA (*saatu)    FARKUT ZARA   TAKKI BIKBOK   KENGÄT TIMBERLAND    PUSERO GINA TRICOT   AURINKOLASIT GINA TRICOT


Nyt se saapui. Se yllätti meidät sittenkin juuri sopivasti viikonlopun kunniaksi ja lämmitti kaikessa kauneudessaan niin mieltä kuin maisemaakin. Hetken jo ehdimme sitä odotellakin, mutta kevät taisi vain vaania kaikessa rauhassa takavasemmalla ja päätti huhtikuun puolen välin kunniaksi tehdä näyttävän ensiesiintymisen. Voi kevät, olet niin ihana, että sydämeni heittää kuperkeikkoja, vaikka vaaleat kenkäni ovatkin kauhuissaan, kun loikin pitkin litimärkiä nurmikoita. Ei haittaa. Ihanaa, että tulit.

By Emka teki kevään ensimmäisestä viikonlopusta entistä ihanamman. Paul’s Boutiquen laukut ovat nimittäin saapuneet Tampereelle, ja tällä hetkellä näitä upeita kaunokaisia löytyy vain By EmKan myymälästä. Valikoimaan kuuluu niin pastellisävyisiä kevätherkkuja kuin klassisia mustia laukkujakin, ja olinkin aivan pähkinöinä, kun pääsin valitsemaan itselleni kaksi laukkua kevätlahjaksi.

Bloggaaja on onnensa kukkuloilla, kun eteen osuu pikkulaukku, jonka sisuksiin mahtuu helposti niin kamera, lompakko, kännykkä kuin pikkutavaratkin. Toinen valinnoistani olikin siis todella selvä. Tuo musta upeus kiinnitti heti katseeni ja rakastuin niin sen pitkään hihnaan, kauniiseen sisukseen kuin tyylikkääseen ulkonäköönkin. Ja kamera, kyllä, se mahtuu! Monikäyttöisyys on tällä hetkellä avainsana uusia hankintoja tehdessäni, ja tästä laukusta todellakin on moneksi. Hintaa laukulla on 89 euroa, mutta C&C:n lukijana saat huhtikuun loppuun asti kaikista By EmKan Paul’s Boutique-laukuista -20% alennusta! Täydellinen lahja itselle tai vaikka keväällä valmistuvalle – ja olen aivan varma, että viimeistään tulevissa asukuvissa näkyvä toinen valintani, mintunvihreä kaunokainen, vie sydämenne! Kun lähdet By EmKaan ostoksille, mainitsethan kassalla, että olet bongannut laukkutarjouksen blogistani ja näin kiikutat uuden kevätlaukun kotiin edullisemmin.

Nyt kohti sunnuntai-iltaa. Oletteko muuten huomanneet, että maanantaikaan ei ajatuksena ahdista näin kauniin viikonlopun jälkeen ollenkaan niin paljon kuin normaalisti? Voihan kevät!


Posted in and tagged , , by NOORA.