MUN ISKÄ

♥ .. on myös mun läheisin työkaverini. Me jaamme jopa yhteisen työhuoneen. Siinä huoneessa ei muuten ole hetkeäkään hiljaista.

♥ .. on aina valmis auttamaan. Voi kuinkakohan monta kertaa se on esimerkiksi toiminut mun autonkuljettajanani.

♥ .. on ihan mun näköinen. Kerran luulin katselevani lapsuuskuvaa itsestäni, mutta se olikin pikku-Pekka.

♥ .. keräilee Arabian Muumimukeja ja on saanut saman Muumi-kuumeen tartutettua myös minuun. Tämä harrastus tosin helpottaa lahjapähkäilyjä hurjasti; tänä vuonna isänpäivälahjaksi käärittiin pakettiin nimittäin Muumi-joulukalenteri. Eeeei ehkä niin tarpeellinen lahja, muttaah..

♥ ..tykkää Fazerin sinisestä. Siksi ei haitannutkaan, vaikka mun tekemä Muumi-kakku meni ihan plörinäksi. Laitoin vaan hirveesti suklaata kylkiin koristeeksi!

♥ .. on mulle tosi rakas.

enkku2

Happy Father’s Day!


Posted in and tagged by NOORA.