HELSINGIN PARHAAT PALAT

image

Oi sinä ihana, kaunis Helsinki. Eilen oli mukava päivä.

Kiersimme yhdessä Iinan ja Beben kanssa yhdet jos toisetkin pressipäivät Helsingin keskustassa ja kotiin junaili eilen väsynyt mutta onnellinen bloggaaja. Näin noin miljoona tuttua, ihastelin tulevan kauden uutuuksia ja yritin samalla tallentaa teille inspiraatioksi kameran muistikortille muutamia aarteita ja bongauksiani. Aloitetaan tuosta upeasta auringonlaskusta, joka värjäsi Helsingin kadut kultaiseksi.

curiousnoora

Pressipäivillä pääsee siis näkemään eri tuotemerkkien uutukaisia etunenässä, ja eilen ihanuuksien joukosta löytyi paljonkin nooramaisia juttuja. Esimerkiksi nämä Tamariksen kengät. IHAN KUIN MULLE TEHTY. Vaaleanpunaista glitteriä ja käytännöllisyyttä. Namskis, vai mitä sanotte?

Toinen kenkäherkku kiinnitti huomioni Hai-saappaiden luona, kun hyllyltä löytyi sähäkän värinen saapas. Ihanaan lilansävyiseen kumppariin oli luotu hauska yksityiskohta vihreillä raidoilla ja väittäisinkin, että syyssateet eivät nämä saappaat jalassa haittaisi yhtään. Tykkään!

Ihastusta herätti myös Aarikan korukokoelma, joka on mielestäni täydentynyt hurmaavan persoonallisilla koruilla viime aikoina. Näitä koruja ihastelin jo Tyylihaaste-videoilla ja tuo kukkiva kaulakoru oli livenäkin todella valloittava. Ja hei, mites tuo eläimellinen rintakoru? Sisustajan silmää hivelevät taatusti myös Aarikan uudet Reitti-valaisimet.

Ja vaikka talvea kohti kovaa vauhtia jo mennäänkin, haluaisin juuri nyt sukeltaa tuohon keväisten värien sekamelskaan päiväunille. Tämän värimaailman aion napata myös meidän kotiimme, kun on jälleen aika tullut päivittää tekstiilejä.

Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

enkku2

SS16 is looking SO CUTE.


Posted in and tagged , by NOORA.