KEHUMAGNEETTILAUKKU


LAUKKU / PAUL’S BOUTIQUE (BY EMKA) *saatu   TRENSSITAKKI BIKBOK (ZADAA)   AURINKOLASIT GINA TRICOT   KORVAKORUT TITIMADAM   FARKUT MARKS & SPENCER *saatu  PUSERO ZARA   KENGÄT TIMBERLAND


Julkaisin pari päivää sitten Instagramissa kuvan tästä mintunvihreästä hurmurista, enkä muista koska viimeksi kuvani olisi kerännyt instassa noin paljon kommentteja. Tämä laukku on todellinen kehumagneetti! Kerroinkin teille jo jokin aika sitten, että sain valita tamperelaisesta putiikista, By EmKasta, itselleni kaksi kevätlaukkua vasta hetki sitten Tampereelle rantautuneen Paul’s Boutique-laukkumerkin valikoimasta, ja tämä on niistä laukuista se toinen. Klassinen musta laukku teki bloggaajan onnelliseksi tilavuudellaan ja käytännöllisyydellään, tämä laukku sen sijaan on todellinen katseenvangitsija ja niiden päivien väripilkku, kun huomaa pukeutuneensa päästä varpaisiin mustaan.

Mikään muu laukkuni ei ole kerännyt niin paljon kehuja kuin tämä aarre ja olen itsekin siihen todella tykästynyt. Täydellinen kevätlaukku! Muistuttelen vielä, että lukijani saavat By EmKasta Paul’s Boutique-merkin laukuista nyt -20% alennusta huhtikuun loppuun asti, kun vinkkaat kassalla bonganneesi tarjouksen blogistani. Eräs vaaleanpunainen pikkulaukku jäi vielä sen verran kummittelemaan verkkokalvoilleni, että saattaapi olla, että käyn itsekin hyödyntämässä vielä tätä spesiaalialea. Ja näitä laukkuja et tosiaan Tampereelta muualta löydä kuin Tuomiokirkonkadulta!

Laukun lisäksi tämä asu tuntui muutenkin äärimmäisen omalta. Olen tehnyt huippulöytöjä Zadaasta ja tämä ihana kevättrenssi kuuluu niiden joukkoon. Vaatekaapissani jo pitkään majailleet Marks & Spencer-farkut ovat edelleen suosikkini ja suloisimpien asusteideni joukkoon kuuluvat merenneidot ovat päässeet kevään korvalla ahkeraan käyttöön. Värikkäät ja näyttävät asusteet taitavat olla se minun juttuni!

Iloisen pirteää päivää kaikille – Tampereella herättiin harmaaseen aamuun, suosittelenkin siis kaivaamaan ne korulippaan suurimmat korvikset esiin ja heittämään värikkään laukun olalle!


Posted in and tagged , , by NOORA.