SYYSMORSION MEIKKI

curiousnoora

Viime viikolla vietin ihan yhtäkkiä yllättäen prinsessapäivää. Jopa huulipunaostoksilla voi näemmä päätyä ystävän meikattavaksi. Villiinnyimme Liisan kanssa vähän ja matkustimme aikakoneella siihen hetkeen, kun joskus astelen alttarilla kohti avioliittoa. Tämä meikki olisi nimittäin kuin tehty syksyiselle morsiolle.

Liisa istutti minut siis meikkiostosteni lomassa Stockmannilla MACin meikkipenkkiin ja päätimmekin yhdessätuumin testailla ihan käytännössä kuinka tulevat ostokseni minulle sopisivatkaan. Kokemus oli hurjan jännittävä, sillä en ole ollut toisen ihmisen meikattavana kuin kaiketi kerran aikaisemmin. Oli siis hauska nähdä millainen Norppa minusta kuoriutuisi meikkileikkien jälkeen.

Olin to-del-la vakuuttunut näkemästäni jo siinä vaiheessa, kun peilistä tuijotteli takaisin erinomaisesti tehty ja toteutettu meikkipohja. Syksyisin kasvojeni iho ei nauti säiden viilenemisestä ja sainkin kotiohjeet kosteuttaa ihoani kunnolla. Liisa sai kuitenkin tehtyä pohjasta todella tasaisen ja ihastuin jo kosteutusvaiheessa kovasti Studio Moisture Creamiin. Voide imeytyi nopeasti ja juuri tällaista kosteusvoidetta kaipaa siinä vaiheessa, kun kosteutuksen pitää olla tehokasta, mutta meikki pitää päästä tekemään voiteen päälle nopeasti. Tässä vaiheessa ostoslistalle päätyi myös MACin Pro Longwear Concealer. Heippa vaan tummat silmänaluset. Myös keltapohjainen meikkivoide (NC 15) vakuutti minut illan mittaan siitä, että kyseessä on äärimmäisen kestävä ja laadukas meikkivoide, jota ei ole suotta hehkutettu.

Puuteriksi valikoitui mineraalipuuteri, jonka Liisa kertoi soveltuvan parhaiten kuivahkolle iholle hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi. Syksyllä puuterin käyttäminen jääkin minulla yleensä melko vähälle; inhoan sitä, kun puuteri kerääntyy kuiville alueille ja meikkipohja on kaukana tasaisesta.

Luomet pohjustettiin 24-hour Extend Eye Base-pohjustusvoiteella ja luomivärien sävyt pidettiin kuulaina ja raikkaina. Vaikka smoky eyes-meikki hieman houkuttelikin, ei se tunnu omalta jutulta hääpäivää ajatellen. Pidimme siis meikin klassisena mutta näyttävänä- sellaisena, että tuntisin siinä oloni kotoisaksi.

Yritin kovasti imeä itseeni oppia ja kuikuilla meikkailun lomassa sitä, miten upeasti Liisa taikoikaan esiin säkenöivän silmämeikkini ja väitänkin oppineeni muutaman niksin. Annoin Liisan jopa käyttää meikissäni persikkaista poskipunaa (Springsheen, Sheertone Shimmer Blush), vaikka useimmiten tämän osuuden meikistä skippaankin. Ammattilaisen ottein poskipuna oli kuitenkin just eikä melkein paikoillaan ja aurinkopuuteri viimeisteli lopputuloksen (Give Me Sun!).

Huulipunan valitseminen taisi olla se haastavin juttu, kun MACiltä löytyy niin valtavasti kauniita huulipunasävyjä. Lopulta huulille päätyi Viva Glam-punaa, josta löytyi hitusen säkenöivää asennetta sisältävä sävy.

Olin aivan fiiliksissä meikin valmistuttua- olisin sillä sekunnilla voinut varata Liisalle ajan häämeikkiin (tiedetään, ensin pitää päättää SE päivä!). Oli myös superihanaa käytännössä nähdä kuinka ostamiani tuotteita ihan oikeasti käytetään. Kyseessä ei ole siis mainospostaus, vaan MAC-meikinopastukseen pääsee jokainen, joka ostaa pisteeltä kolme tuotetta. Haluatteko, että esittelen vielä omassa postauksessa hankintani?

MAC-ammattilainen taikoi minusta esiin todella erilaisen Nooran, mutta en muista, koska olisin hymyillyt näin paljon peiliin katsoessani. Liisa toi esiin piirteitä, joita en itse meikatessani osaa/huomaa korostaa ja olin lopputulokseen hurjan tyytyväinen. En meinannut raaskia pestä meikkiä pois kasvoiltani ollenkaan!

Ai niin. Tuon meikkihetken aikana musta tuli myös MAC-fani. NYT mä ymmärrän sen hehkutuksen. Mutta kertokaas mitä tykkäätte mun ”häämeikistä”? ;)

enkku2

Good morning lovelies! Last week I had a real princessday, when I got a chance to sit down and a MAC-makeupartist created a beautiful look for me. The outcome looked amazing, just perfect for the autumn-bride and I fell in love with so many products, that I just had to buy some for myself. Any MAC-fans out there?


Posted in and tagged , , , by NOORA.