IHAN ERÄNORMANA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Minusta ei saa metsissä samoilijaa oikein tekemälläkään. En koe oloani ollenkaan kotoisaksi metsän siimeksessä, inhoan ötököitä, hiuksiin kiinnijääviä risuja, puhumattakaan käärmeistä ja yhtään sen isommista eläimistä. Ehei, en ole eräilijäluonne.

Mökki metsän keskellä ei myöskään ikinä ole kuulunut haaveisiini. Tarvitsen ihmisiä (..ja toimivan netin) ympärilleni, enkä saa aikaani mitenkään kulumaan mökissä kököttäen. Taidan olla henkeen ja vereen kaupunkilaishiiri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä syksynä tämä hiirulainen on kuitenkin poistunut mukavuusalueeltaan jo pariinkin kertaan ja huomannut jopa hitusen nauttivansa Pirunvuorella seisoessaan maisemien katselemisesta. Ruskan värittämää luontoa katsellessa hengitys tasaantuu ja olosta tulee kovinkin seesteinen ilman sen suurempia ponnisteluja. Ehkä kaupunkislaishiirulaisillekin tekee silloin tällöin hyvää paeta kaupungin hälinää ja vilskettä puiden taakse piiloon.

Pirunvuori on myös sopivan lähellä Vuorihotellia, josta saa näppärästi mukaansa takeaway-kahvin jos metsäseikkailu alkaa ottaa liian koville.

Seikkailumieltä uuteen viikkoon! ♥__♥

SEURAA FACEBOOKISSA  SEURAA BLOGLOVINISSA  SEURAA INSTAGRAMISSA

enkku2

Autumn is the best possible way to say goodbye to the summer. Look at those colors, look at that nature. Let’s breathe in and out and welcome the new busy week.


Posted in lifestyle and tagged , , , by NOORA.