RÄISKÄLEBILEET MUORILASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Lapsenlapsi ei ole koskaan liian vanha syömään mahansa täyteen muorin lettukesteillä.

Sitä mieltä minä olen.

Olen viettänyt vapaapäivän. Tai siis blogihommia on painettu niin Pirkkojen piirtämisestä asukuvailuun syyssäässä, mutta ehdin jopa pitkästä aikaa istua sohvan syvimpään nurkkaan ja katsoa leffan. Valitsin Makuunista höpsöimmän leffan, jonka löysin ja sitä Pitch Perfect 2 tosiaan oli. Höpsö. Aivot narikkaan ja sitä rataa. Mattikin yritti istua sinnikkäästi vieressäni, mutta antoi periksi jo viiden minuutin jälkeen.

Parasta tässä päivässä oli kuitenkin se, että muori paistoi minulle ja siskolleni pitkästä aikaa räiskäleitä. Saatoin jo viikolla hienovaraisesti vihjailla, että räiskäleet maistuisivat ja tänään kylään piipahtaessamme, taikina oli jo valmiina. En edes itse koskaan viitsi lähteä yrittämään räiskäleiden paistamista, koska meidän muori tekee parhaat pitsireunoineen kaikkineen.

Meidän lettukestit osuivat muuten juuri sopivalle viikonlopulle, sillä lokakuun kolmantena lauantaina vietetään aina perinteisesti isovanhempien päivää. Vielä ehtii ottamaan puhelimen käteen ja kyselemään oman mummun tai vaarin sunnuntaikuulumisia. <3

Minä sen sijaan hipsuttelen uusissa muorin tekemissä töppösissä takaisin sinne sohvan uumeniin.

enkku2

I had a great Sunday! Because this weekend is dedicated to grandparents, me and my littlesister Roosa went to see our grandma who made us some delicious pancakes. So good. So so good. Happy evening to you all!


Posted in lifestyle by NOORA.