PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Eväsretki, kas siinä erinomainen tapa saada tällainen sohvaperunakin liikkumaan. Pakkasin reppuun mukaan eilen vappulenkillemme kovin maltilliset ja pienet eväät, mutta voi kuinka hyvältä ne maistuivat tunnin reippailun jälkeen. Unohduimme tosin syömään eväitä vasta siinä vaiheessa, kun kotiin oli enää matkaa kymmenisen minuuttia. Lenkki maistui nimittäin superhyvältä auringonpaisteessa ja takinkin sai lopulta heittää eväiden kaveriksi repun pohjalle. Istuimmekin kotimme lähellä olevan harjun huipulla pitkään ja katselimme maisemia. Paistattelimme päivää rauhassa ja mutustelimme herkkuja.

Vappulenkkimme jälkeen olo oli ihanan virkistynyt ja pienikin reippailu toi askelmittariini niin valtavan määrän askeleita, että tällaiset retket täytyy ottaa ihan tavaksi.

Siinä vaiheessa, kun takin sai piilottaa reppuun, huomasin asuni olevan päästä varpaisiin melko Adidas-painotteinen. Sukkia lukuun ottamatta, olen selkeästikin onnistunut haalimaan vaatekaappiini vain ja ainoastaan Addun sporttivaatteita, ja mikäs näissä sporttaillessa, vaatteet kestävät hyvin pesua ja käyttöä, joten ne soveltuvat erinomaisesti hikilenkeille. Asukuvia ei ollut alun perin edes tarkoitus ottaa, mutta tulipahan nyt samalla todistettua, että en aamulla puhunut ihan pötyä, kun kehuin uusia lenkkareitani erinomaisiksi lenkkikengiksi.

Kun kuukausi on kerta aloitettu reippaillen, ajattelin jatkaa tällä hyväksi havaitulla linjalla ja käynnistää seuraavaksi Yogaian. Matti lähti juuri puistofutismatsiin, joten nyt on täydellinen hetki laittaa musa soimaan ja joogailla hetki. Tosin tuo Eppu sen maton aina valtaa, joten todennäköisesti minä venyttelen sitten tuossa kovalla lattialla..


PUSERO /SWEATER ADIDAS ORIGINALS (*blogin kautta saatu)  TRIKOOT / LEGGINGS  ADIDAS ORIGINALS  REPPU / BAG ADIDAS ORIGINALS  LENKKARIT / SNEAKERS RITA ORA BY ADIDAS ORIGINALS


enkku2-1-1

All black everything, all Adidas everything.


Posted in and tagged , , by NOORA.