KOIRANPENTUJA & LENKKAREITA

”Niissähän on K-O-I-R-I-A”, totesi Noora ja se oli menoa sitten.

Jouduin tekemään elämäni ensimmäisen ASOS-tilauksen, kun surffaillessani sivustolla törmäsin kenkiin, joiden kohdalle jämähdin kuin lenkkari kevätlumen alta paljastuneeseen koirankakkaan. Järkeilin päätökseni uuden lenkkarihankinnan suhteen sillä, että myin juuri viidet lenkkarini Blogikirppiksen kautta uusiin koteihin ja mustille tennareille oli nyt todellinen tarve.

.. ja nuo koirankuvat eivät ainakaan yhtään hidastaneet päätöksentekoani.

Olen jo aikaisemminkin intoillut Rita Oran ja Adidaksen yhteistyömallistosta, ja kuulin huhua, että muutama muukin oli rakastunut erääseen hurmaavaan koiracollegeen tämän postauksen nähtyään. Mallisto saa varmasti ainakin meidän koiraihmisten sydämet läpättämään, mutta sellaista läpätystä en hetkeen ollut kokenut, kun mitä bongatessani nämä tennarit.

ASOS-tilaus sujui ensikertalaiselta kaikin puolin varsin mallikkaasti. Maksu hoitui PayPalin kautta näppärästi ja tilaus- sekä toimitusvahvistukset ilmestyivät sähköpostiin nopeasti. Lähetyksen seuraaminenkin olisi onnistunut helposti, ja kokonaisuudessaan toimitus kesti noin viikon. Pakettia oli yritetty toimittaa kotiin, mutta olin tuolloin töissä ja lopulta hain kenkäni lähimmästä postista. Erittäin positiivinen kokemus siis!

Olen talsinut kevätkatuja kengilläni nyt jo jonkin aikaa. Sen lisäksi, että kengät ovat suloisimmat ikinä, Adidaksen ZX Flux-malli istuu jalkaani täydellisesti ja kevyet kengät kulkevat matkassa ikään kuin huomaamatta. Näillä tennareilla olen niin ahkeroinut läpi työpäivien kuin tepastellut pitkiä lenkkejäkin. Ehdottomasti yksi parhaista kenkähankinnoistani ikinä!

Tennarit myytiin ilmeisesti aika nopeasti loppuun, mutta mikäli koiraprintti sai hymyn huulille, voisi esimerkiksi tämä reppu (*ei mainoslinkki) auttaa ainakin hetkeksi koiralenkkarikuumeeseen.

HAUskaa maanantaita!

enkku2-1-1

Who can resist sneakers with the puppyprint?! No-one, if you ask me! I found these Rita Ora X Adidas Originals sneakers from ASOS and I just had to have them. Not only they look gorgeously chic, but are also the most comfortable shoes ever. And those puppies.. Cutest ever.


Posted in and tagged , , by NOORA.