VAALEANPUNAISIA HEIJASTUKSIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Neuloessani Epulle viime viikolla talvitakkia, sain heijastinlankaa sormieni välissä pujotellessani ajatuksen, jonka halusin välittömästi toteuttaa. Mikseipä lankaa voisi käyttää myös pimeän ajan tärkeimpiin asusteisiin, pienten heijastimien tekemiseen..

roosanauha1

Vaikka lokakuu onkin yksi vuoden pimeimmistä kuukausista, se on myös samalla kovin vaaleanpunainen. Noista vaaleanpunaisista ajatuksista poimin idean myös ensimmäiseen heijastimeeni. Kudoin pinkistä langasta yhdessä heijastinlangan kanssa suorakulmion muotoisen pitkän kappaleen, jonka kiepautin tuttuun nauhamaiseen muotoonsa. Päättelin työn ja oma heijastava nauhani oli valmis takin kaulukseen kiinnitettäväksi Katri Niskasen suunnitteleman, vuoden 2015 Roosa nauhan viereen.

Jälkikäteen jäi hieman harmittamaan, että en tehnyt nauhaani Roosa nauha-langasta, mutta harmikseni bongasin nämä kampanjalangat vasta eilen! Ajatukseni oli kuitenkin lämmin ja lupaan täydentää lankavarastojani juurikin näillä langoilla, joista jokaisesta myydystä kerästä ohjataan 0,80 euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha-keräykseen.

Mutta nyt, puikot käsiin ja neulomaan. Vaaleanpunaisia ajatuksia kaikkien lokakuuhun.

enkku2

As we all know, pink is the color of the October.


Posted in lifestyle and tagged , , , by NOORA.