MESSULETTI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

curiousnoora

Vietin eilen piiiiitkän messupäivän I love me-messuilla ja yksi päivän kohokohdista oli ehdottomasti LivBoxin pisteeltä (6e14) löytämäni Wellan lettikoulu, jossa Wellan hiusstylistit näpertelivät ilmaiseksi kampauksia messuilijoille. Jonotus kannatti, sillä hiuksiini taiottiin upea lettikampaus, joka kesti koko perjantaipäivän. En innostuksissani muistanut edes kysäistä stylistini nimeä, mutta kiitos sinulle, joka taituroit tämän kutreihini!

Lettikoulu on avoinna myös tänään lauantaina klo 10-18 ja huomenna sunnuntaina klo 12-16. Ei siis hätää jos messuaamuna takaisin peilistä tuijottaa bad-hair-day, nämä naiset pistävät hiukset kuosiin hetkessä.

Askelmittarin mukaan kävelin eilen messualueella seitsemän kilometriä ja askeltavoitteet menivät heittämällä rikki- varaudu siis messukierrokseesi hyvillä lenkkareilla. Nähtävää on paljon, ja jokainen löytää ständien joukosta taatusti jotakin, joka kiinnostaa. Isoja hankintoja en tällä kertaa messuilta tehnyt, mutta lähdin kohti Tamperetta varsin inspiroituneena ja innoissani. Messut tuntuvat paranevan vuosi vuodelta ja messuille astuminen saa aina hymyn huulille. Jokunen vuosi sitten elin samaisessa messuhallissa nimittäin jännittäviä hetkiä.

Yksi asia kiilasi kuitenkin eilisessä messupäivässä ylitse muiden. Nimittäin te. Olin aivan häkeltynyt siitä kuinka moni lukija tulikaan minua moikkaamaan ja lukijakohtaamiset nousivat ehdottomasti päivän kohokohdiksi. Annoitte minulle niin positiivista palautetta, onnittelitte kihlauksesta ja halasitte lämpimästi, että bloggaamismotivaatio nousi jälleen askeleen ylemmäs. Pus!

enkku2

Me yesterday’s hairdo made by the Wella-stylist at the I love me-fair. I loved it!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.