SULLA PITÄÄ HUOMENNA KIIRETTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Jotta saisit kaiken irti lauantaistasi täällä Mansessa, askartelin sinulle survival mapin; kartan, joka johdattaa sinua Tampereella pisteestä pisteeseen huomenna, 17.10., jotta et missaisi mitään oleellista. Sillä huomenna. Huomenna Tampereella tapahtuu ja isosti.

curiousnoora5

Lähdetäänpäs liikenteeseen. Kello lyö kaksitoista ja sinä virittelet juuri lenkkitossujesi nauhoja tiukalle, sillä kohta pinkaistaan Tornin huipulle. On Moro Maratonin (1) aika. Kipität portaat hiki hatussa huipulle hyvän asian puolesta, sillä porrasjuoksun tuotto ohjataan TAYS:in lapsipotilaiden hyväksi. Noniin. Alkulämmöt hankittu. Sitten pikapikaa kohti Tullintoria, Chekkonen on saapunut Manseen. The one and only, Cheek, on selvästikin ymmärtänyt kuinka mahtava paikka Manse onkaan, sillä Kuka Muu Muka on jakamassa faneille nimmareita Tullintorilla kolmesta viiteen (2). Varaudu jonottamiseen. Ota evästä mukaan. Ja korvatulpat? Odotettavissa kiljumista. Sä huudat. Mä huudan. Me huudetaan.

Toivotaan, että Cheekillä on pikakirjoitus hallussa, koska sinun pitää nyt suunnata jo seuraavalle rastille. Uhana Design, oma lempparini, julkaisee syksy/talvi 2015-mallistonsa Verkatehtaankadulla (3) ja kaikki Uhana-aarteet ovat tapahtuman ajan -10 %:n alessa. Nyt jos koskaan on aika hankkia ne Pisara-korvikset! Ja jaksaa, jaksaa! Hakametsä kutsuu. Tupsukorvat kaipaavat nyt jokaisen ilveskissanaisen kannustusta katsomossa. Kiekko putoaa jäähän klo 17:00 (4) ja We Are The Kings pauhaa hallissa jo toivottavasti 17:01.

Siinä. Onko kysyttävää?

enkku2

There’s so much to do tomorrow in my hometown. Be there.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.